63 kilóról 50-55re szeretnék lefogyni (étrend, és edzésterv) Valaki ajánlana valamit?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki össze tudna nekem állítani egy betartható (ebben annyit értek hogy nem kell sütni meg főzőcskézni) diétát? Meg ha esetleg valami ilyen videó van mellé azt is szívesen fogadnám.
165 centi vagyok és így ezt nagyon nem érzem ideálisnak, semmi önbizalmam így, szóval.. szeretnék vékonyabb lenni. Elszántam magam de nekem könnyebben megy ha van valami amit be lehet tartani, ha nem is mindent kopp ugyanúgy de csak valami keret. Előre is köszönöm ^^"
2016. ápr. 16. 18:40
11/11 A kérdező kommentje:
Már fogytam 2 kilót! ^^
Napi 45perc vagy 1óra edzés, nem eszek mint a hülye és csak vizet iszom ^^
Remélem sikerül 55ig lemenni:D
2016. ápr. 23. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!