Hogyan folytassam? Nagyon szeretnék lefogyni. (Többi lent)
19 éves lány vagyok, 169 cm és 89 kg. Az elmúlt 3 hétben életmódot váltottam, mikor elkezdtem az egészet még 93 kg voltam. Sok salátát ettem, csirkemellet, halat és csoki helyett joghurtot. Minden nap bicikliztem (szobabicaj) 20-30 percet átlagosan 20 km/h-val. Elmúlt héten napi 15 perc gyors séta és 25 perc kardio torna volt. Viszont 4 napja egy gram nem ment le, a mérleg meg sem mozdul, elveszi a kedvemet mindentől. A testemen lehet látni, hogy fogytam, a derekamon leginkább. Na meg jobban is érzem magam. Most totál elment a kedvem. Mit ajánlotok, mit csináljak? Hogyan jöjjön meg újra a kedvem?
Nem diétázni akarok hanem életmódot váltani, vagyis ha elértem a célomat, hasonlóképp szeretnék étkezni és sportolni is.
Várom a válaszokat, előre is köszönöm a segítséget!
Ha látod, hogy fogysz, mégis mit vársz? 4 nap semmi, de ha egyik napról a másikra 1-2 kiló pluszt látsz, az is teljesen természetes...
Ne türelmetlenkedj.
Én súlyban három hónapja stagnálok. Centiben megy le, nekem ennyi elég egyelőre. ;)
4 nap semmi... egyáltalán miért méred magad naponta? Még napközben is ingadozik a súly ennyit!
Hetente egyszer mérj, súlyt, centiket egyaránt.
Ugyanolyan körülmények közt. Legjobb reggel, wc után, kaja előtt. Ugyanazzal a mérleggel, a lakás ugyanazon pontján.
Az életmódváltás hosszú távú projekt. :)
(A joghurttal meg óvatosan, egyik-másik tele van tömve cukorral)
na Vera okos voltál /kivételesen / :D
amúgy lehet hogy kéne valamit növelni az edzésintenzitásodon is? vagy időben, vagy nehézségben? hmm? esetleg valami testsúlyos ,vagy súlyzós edzés is?
egy idő után alkalmazkodik a szervezeted, megszokja az edzésterhelést, és csak újabb, vagy másfajta edzéssel tudod sokkolni és arra kényszeríteni - persze megfelelően tiszta és minőségi diéta mellett - hogy újra hozzányúljon a fránya zsírraktárakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!