Eddig mindig segítettetek: Hogyan folytassam a fogyásomat? 5hét alatt 4kg?
Sziasztok :)
A ti segítségeteknek hála, már 14kg-tól szabadultam meg. Viszont mostanában elég sok születésnap/névnap és egyéb ünnep volt a családban, valamint a jóidő érkeztével megszaporodtak a lecsúszó finom falatok is. Tehát visszaszedtem valamennyit és eltűnt a motivációm.
Most viszont újra elhatároztam magamat, hiszen ha már ennyit sikerült lefogynom, akkor az a hátralévő 4kg már nem okozhat gondot.
Szóval a tervem az lenne, hogy 5 hét alatt leadok még 4kg-t. Május 6-tól van spinning bérletem (ajándékba kaptam), így onnantól már a sport is segíteni fog heti 2x1 órát.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan folytassam a fogyást? Sajnos vannak ételek, amiktől már szó szerint megundorodtam (pl.:sovány túró, alma, mandarin, kefír, párolt zöldség és főtt tojás...). Az ötletekből viszont kifogytam, mert sajnos nem tudok sokat költeni külön ételekre. Mit ajánlotok?
Azt ajánlom, hogy ne írd már ki mindennap
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__kaloriaszamlalas__..
Shop.Builder.hu webáruház - lejátszási listái között ott a builder gasztro, rengeteg jó ötlet van benne.
Csak így tovább :) te légy magadnak a legnagyobb motiváció ;)
Első: Egy válasszal sokra nem megyek, ráadásul az sem volt számomra hasznos (mégha a válaszoló biztosan segíteni szeretett volna).
Második: Nagyon szépen köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!