Folytassam? 3 honapja nem eszek egyaltalan kenyeret es est 6utan sem es eddig csak 3kg fogytam.
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 17:16
1/13 anonim válasza:
Amm...aha.Es mit eszel? Tk-s kenyer, muzli, joghurt, gyumolcs? Mert ezeket se kene. Mozogsz e? Iszol e eleg vizet? Miert hiszel meg ebben a retro este 6 utan nem eszem hulyesegben? :D
2/13 A kérdező kommentje:
semmi fajta kenyeret nem fogyasztok, rendszeresen sportolok (szaladok, hasizom, guggolas) delelott csak gyumolcsot eszek korpas kekszel :P es le szeretnek menni 54-53 kg-ra
2015. márc. 29. 17:24
3/13 anonim válasza:
Normális diéta mellett 1 hónap alatt kellett volna fogynod ennyit.
4/13 A kérdező kommentje:
es akkor folytassam?meg fogok fogyni?
2015. márc. 29. 17:38
5/13 anonim válasza:
írd már le a pontos adataidat! kor, nem , kg, cm
és hogy mit és mennyit eszel és iszol egy nap...pl a mai meg a tegnapi napod
mit sportolsz?
6/13 anonim válasza:
Inkább valami normális, értelmes diétát válassz!
7/13 A kérdező kommentje:
18 eves vagyok. 17cm, 56-57kg, minden eszek csak kenyeret hagytam el . sport: szaladas, hasizom es guggolas. megfelel?
2015. márc. 29. 17:56
8/13 anonim válasza:
A korpás keksz az kenyér, a gyümölcs az cukor. Nem kellene kenyeret enni fogyás alatt, mert nem lesz fogyás. Cukorral is vigyázni kellene, ezeknek elég nagy inzulinválaszuk van, ez hízáshoz jó inkább.
9/13 anonim válasza:
170+ centihez 55 kilo? Es ebbol meg fogyni akarsz? Minek?
10/13 A kérdező kommentje:
es akkor mit egyek reggel?(suliba peldaul)
2015. márc. 29. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!