Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi motiválhatna hogy folytassa...

Mi motiválhatna hogy folytassam a fitneszt?

Figyelt kérdés
Szülés után maradt elég nagy pocakom . Nem volt idom levegőt sem venni hogy magammal törődjek. Most egy év múlva van idom magamra és eleinte korzetet hordtam és eléggé vissza húzta a hasam és most már csak egy pici pocakom van. Tudom hogy nálam az hogy mit eszek nem válik be mert alig eszem. Néha két napig is nem eszek semmit megis semmi sem változik . Csak a latino fitnesz segít de nagyon kifárasztó és néha nincs kedvem hozzá vagy éppen unom. Előbb még iskolás koromban egy hónap alatt 5kgt fogytam így de nagyon intenzíven (napi háromszor is 2 óra hosszat latin fitneszeltem, alig ettem és fitnesz után cukormentes teát ittam) , persze akkor volt bőven időm . Most van pár óra szabad időm de nagyon fáradékony vagyok és nincs kedvem ... Hogyan tudnám elérni azt hogy ne unjam ,?
2015. máj. 30. 22:26
 1/3 anonim válasza:
Motiválhat például maga a tény, hogy elérd a számodra "tökéletes" alakot, hallgass közben zenét és próbáld meg élvezni és nem egyfajta kötelességnek érezni, de ha van rá lehetőség a közelben, akkor eljárhatsz külön zumbázni, vagy valami tornára, ott már az is hajtani fog, hogy nem egyedül vagy és milyen ciki lenne már abbahagyni? :D
2015. máj. 30. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nehezen hízok, de mozogni nekem is kell, hogy legalább izom legyen rajtam a csonton és bőrön kívül, viszont gyerekkoromban nem szerettem a tornaórát, mert nem bírtam csinálni, amit kellett, így évekkel az iskola után apránként saját tempómban kezdtem el keresni mozgási lehetőségeket, és fokozatosan emeltem a gyakoriságot és a terhelést. Így hozzászoktam fokozatosan. Szerintem próbáld te is ezt, kis lépésekben, fokozatosan. Teljesen érthető, hogy most nem megy hirtelen, mert elszoktál tőle, nem is szabad azonnal ugyanazt a terhelést vállalnod, haladj olyan tempóban, ahogyan bírsz, és akkor kevésbé lesz megterhelő.

Sok sikert.

2015. máj. 30. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen két napos koplalásokkal nem fogsz jól járni, hízékonyabb, fáradékonyabb és rosszkedvűbb leszel csak tőle.

Keress olyat, ami érdekel, tornázz zenére stb. De végül is akaraterő kell hozzá.

2015. máj. 31. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!