Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Arra gondoltam, hogy napközben...

Arra gondoltam, hogy napközben háromszor eszem kb feleannyit mint bírnék, és este miután vacsiztam elmegyek futni. Útbaigazításra, illetve tanácsra lenne szükségem, hogy folytassam-e illetve változtassak-e, ha igen, min?

Figyelt kérdés
Ősszel egy picit meghíztam, mert állandóan éhes voltam, és ennem kellett. Viszont mostmár elmúlt ez a folyamatos éhségérzet, és szeretném leadni a plussz kilóimat, mivel elég rosszul érzem magam (6 kiló). Köszi előre is!

2013. nov. 14. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
6 kilót én a helyedben sporttal adnék le és nem diétáznék mellette, mindössze annyit, hogy odafigyelnék az étkezésre. Szerintem elég hamar meglesz, ha ügyes vagy.
2013. nov. 14. 22:50
 2/4 A kérdező kommentje:
De ez így jó lesz este? vagy inkább máskor?
2013. nov. 14. 22:59
 3/4 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Fogyáshoz a legjobb reggel futni, éhgyomorra, de ha este érsz rá, akkor este fuss.

MInden jobb, mint semmit sem csinálni.

A fele kaja kevés is lehet, és ha az alap kalóriaszükségleted alatt eszel, nem biztos, hogy fogysz, lehet, hogy ész nélkül raktározni kezdesz. Ill. nem te, hanem a drága szép szervezeted. Koplalni semmi esetre sem szabad. Se éhesnek lenni...nagyon. :)

2013. nov. 15. 13:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Reggel elég necces a dolog főleg ilyen időben éhgyomorra. Este pedig csak akkor érdemes, ha utána még eszel legalább egy kis sovány túrót vagy valami könnyű salátát.
2013. nov. 15. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!