Hogyan tudnék végre lefogyni? Illetve tudnátok ajánlani tényleg jó bőrfeszesítő/narancsbőr elleni krémet?
Eddig 17 kg-ot fogytam és szedtem fel magamhoz képest sok izmot amivel nem is lenne baj de ott van felette az undorító háj réteg + narancsbőr természetesen.
Huszonéves lány vagyok jelenleg 168 cm és 56 kg.
Kalóriát számolom, próbálok viszonylag egészségesen étkezni.
Mint említettem 17 kg-ot fogytam de olyan mintha mi se történt volna... mármint látszik valamennyire, de a bőröm és ez a zsírréteg ami még így is itt van...hát vállalhatatlan főleg ilyen idősen. Cardio, invertallum és súlyzós edzéseket is csinálok kb. 4-5 x egy héten olyan 1-1,5 órát. Jó lenne lemenni 53 kgra de nem tudom mit tehetnék még ennek érdekében.Szeretnék végre strandra is menni úgy hogy ne keljen "bújkálnom" a törölközőbe / köntösbe , de borzasztóan rosszul érzem magamat ilyen kinézettel... esetleg ha valaki tud jó krémet bőrfeszesítésre vagy narancsbőrre ne tartsa magában.
Köszönöm a válaszokat!
168 cm és 56 kg
Ebből akarsz fogyni?
Összességében 1-2 éve csinálom, de vannak szünetek.
Igen ebből szeretnék mert nagyon sok háj van még rajtam sajnos.
Köszönöm a tippet utolsó, lehet hogy kipróbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!