Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Nyolc napja kezdtem el fogyókúrázni, ami azt jelenti, hogy kiírtottam minden édességet és snacket az étrendemből, kivettem belőle a krumplit és a tésztákat. Vacsora csak hat előtt, több zöldség és gyümölcs, de egyébként is csak fejadag vacsorákat eszek.
Mivel tudom, hogy ez önmagában nem elég, el kezdtem kardiózni, kerékpár formájában, amikor csak időm engedi, heti 2-3 alkalommal tekerek egy húszast, emelkedőn felfelé is.
Még sem fogytam nyolc nap alatt egy kilót sem, sőt, mint ha még híztam volna. A biciklitől is úgy érzem, hogy csak a lábam erősödik, de nem fogyok.
Mit csinálok rosszul?
2016. ápr. 9. 00:55
1/1 anonim 

válasza:

Írd le egy-két napibteljes étrendedet, mennyiségekkel, illetve a napi aktivitásodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!