Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan birjam ki addig h...

Hogyan birjam ki addig h dagadt vagyok mig le nem fogyok?

Figyelt kérdés

14 vagyok 170cm és 69kg. Nagyon aranytalanul oszlik el rajtam a zsir. Naponta kb 3-4x megkapom h dagadt vagyok. Mosz h jo ido van latom a vekony lanyokat ujjatlanba/ rovid nadragba és elsirnam magam ,hogy en miert nem vagyok ilyen.

Heti 2x edzesre megyek, heti 5 tesi, heti 1x edző terem és heti 4x itthoni torna. Neha elmegyek uszni, biciklizni,futni. Ezzeketkezdtem el az elmult 2 hetben az eteleket is vissza fogtam. Nagyon leszeretnek fogyni de addig h birjam mig dagadt vagyok?

2016. ápr. 5. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy dagadt, legalábbis az én terminológiámban nem. Ez egy durva szó, a te súlyod pedig nem olyan óriási. Van felesleged, OK, de hogy dagadt lennél... Szegénykém, rossz körökben mozogsz. Alacsonyabb vagyok, de 80 kiló fölött sem kövérezett le soha senki.

Sajna a külső dolgokkal nem tudsz mit tenni, próbálj arra gondolni, hogy a jó irányba haladsz s ha elég jól csinálod, nem fog olyan sokáig tartani, míg lefogysz :) Akár meg is acélozhat egy beszólás, hogy csakazértis megmutatod, hogy mire van képes...

Persze ne vidd túlzásba, sem ilyen zsenge korban, sem később nem jó az. Csak egészségesen, óvatosan, akkor is, ha hamar ott akarsz lenni a célnál...

2016. ápr. 5. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Először lemegy majd 1 kg, aztán még egy, és még egy... Minden alkalommal, mikor látod majd, hogy megindult a fogyás, egyre jobban fogod bírni. Minden egyes mínusz kilóval növekedni fog az önbizalmad.

Menni fog ez, sok sikert hozzá! :)

ui.: azért remélem nem akarsz 40 kilós botsáskává válni...

2016. ápr. 6. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

Lényegtelen a testmozgás, ha az étkezésen nem változtatsz és ugyanannyi vagy több kalóriát fogyasztasz, mint amire a testednek szüksége van, esetedben 1800 körül.

A testmozgás csak a diéta kiegészítője tud lenni, de semmiképp se helyettesítheti. Ha azt elkezded gyorsan le fog menni az első pár kiló (ami víz), az meg jó motiváló lesz azért, hogy folytasd.

2016. ápr. 6. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy bírd ki, ahogy eddig is kibírtad.
2016. ápr. 6. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!