Nagyon kövér vagyok? Nyárra hogy tudom leaadni az összes felesleget?
Utolsó: Nagyon köszi, tébyleg, nem is tudom hogy nem gondoltam még erre! Zseni vagy!
(Heti 4x megyek futni)
A futas nem alkalmas arra hogy normalisan nezem ki viszonylag sok sovany hus kell neked kb 2-3g ch val /testsuly kg es kb 30-40 g telitetlen zsir
Ha nagyon leviszed a ch t befoglasulni az anyag csered es nem fogysz ezen az aerob segit a futas nem annyira alkalmas erre es jarhatnal edzo terembe is
De ez egy teljesen jo alak nekem bejon
Az anyagcsere nem lassul be a kevés ch-tól s a kevés ch-tól még nem fogy az ember, de sokaknak rengeteget segít (persze van, aki kikészül tőle, mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy mennyi kell neki az adott időszakban, mert azért át lehet szokni más szintre, de hogy hirtelen mondjuk huszadára visszük le, az gondolom, brutális. bár van, aki megteszi.)
A kérdésre a válasz természetesen egy jó étrend (ez nem mindenkinek ugyanaz, nem tudok konkrétat mondani) megfelelő kalóriadeficittel, s a mozgás is segít, de az van is (én nem folyok bele, hogy mire jó a futás s mire nem. kalóriát azt éget s már haszna is van, persze adott körülmények között árthat is, cipő és talaj nem mindegy, bemelegítés, ésatöbbi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!