Dagadt vagyok. Hogyan fogyjak le?
16 éves lány vagyok 62kg..
Olvastam sok ilyen kérdést és csak annyit válaszoltak hogy étrendet kell változtatni. De azt már nem mondták el, hogy mit. Iskolába szoktam megenni 1-2 szendvicset ha hazajövök néha eszek néha nem, este általában eszek meleg kaját. Pár napja elkezdtem csak vizet inni üdítők helyett. Futni ritkán szoktam de 1 héten legalább 2x elmegyek. Az étrend változtatásba tudnátok segíteni? Vagy még valami tanács?
Sokféle jó étrend van. Van, aki a tipikus testépítő szálkásító étrendet követi. Én ketogénezek (nem mintha fogynék vele, jegyzem meg, ez nem ilyen egyszerű. de amikor nagyon fegyelmezett voltam kalóriákat tekintve, fogytam. ez persze bármilyen étrendben ment volna).
Kinek mi fontos s mit képes és hajlandó korlátozni az étrendjében, illetve ki mit tart egészségesnek, kit mi laktat... Nagyon mások vagyunk mi, emberek, nem mindenkinek felel meg ugyanaz az étrend.
Normális ételek, elegendő fehérje, sok zöldség, ezeket tudom ajánlani, de ezen túl... Sok lehetőség van s nem tudom, neked mi felel meg. Szendvicset nem ennék, rossz az összetétele, de ha nem tudsz meglenni nélküle, akkor azért ki lehet hozni jobban és rosszabbul is. Általában jó, ha a szénhidrát mennyisége kisebb és a felszívódási sebessége lassabb, s tele van fehérjével s zöldséggel a szendvics... De normál szendvicseket is ki lehet egyensúlyozni az esti evéssel, fogyni pedig főleg lehet velük, az egészség s jóllakás a komplikáltabb. A fogyáshoz elég keveset enni...
Hány cm vagy?
62 kg egyáltalán nem sok. Nem tudom elképzelni, hogy dagadt legyél. Max. ha nagyon mini alacsony vagy.
Milyen magas vagy?
ez a súly nem sok 1 16 évesenek
[link] Ittvagyok.
És én így szeretnék kinézni.. legalább is valahogy így.. mint egy normális szép lány.
Egyébként első köszi a választ:)
Szia!
Én 14 vagyok.
Tavaly 13 évesen 159 centi voltam és 58 kg most 163 centi és 47 kg vagyok. Szóval több mint 10 kilót fogytam egy nyár alatt.
Általában a suliban az energia miatt sokat eszem/ettem és a suli időben Sosem mennek a diéták szóval szerintem halaszd ezt nyárra.
Én nyáron szinte mindig a TV előtt pukadtam de :
. ↪ napi 3 liter vizet megírtam
. ↪ sokat úztam
. ↪ sok gyümölcsöt ettem
. ↪ egy nap kicsit ettem
Ennyi
Csak amiatt, hogy valaki másnak nyáron megy a fogyás, nem kell elhalasztani...
Egészségesebb életmódra váltani pedig akármikor jó, kalóriadeficit, így fogyás nélkül is ;)
Megnéztem a képed, nem vagy ám vészes. Persze, fogyhatnál, de egy lánynak nem áll rosszul pár pici hájpárnácska, a derekad pedig genetikailag karcsú... Egy cseppet fogysz és remekül fogsz kinézni, már a kép alapján, hisz nem tudhatom, hogy a többi részeddel mi van, ott mennyi felesleg lehet. De mivel a legtöbben hasra, csípőre hízunk, ha az így néz ki, nem kell sokat fogynod semmiképp.
Köszönöm:)
Még picit a combomról szeretnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!