Kövér vagyok, dagadt vagyok, nincs ezen mit szépíteni. Hogyan fogyjak le?
Nagyon meghíztam az elmúlt években. Nincs motivációm sem, hogy hogyan fogyjak le. Mi motiválhatna leginkább?
Főleg kövér majd lefogyott emberek válaszát várom...
26 N 95 kiló
Változtass a táplálkozási szokásaidon és mozogj többet!
Motiváció? 26 évesen 95 kiló vagy, még tíz év és gyógyszereken fogsz élni!
Elözö vagyok. Egyszer (23 evesen) sikerült lefogynom 80 kilorol 50-re.
Egesz nap mozogtam, mert olyan volt a munkam, es közben semmit sem ettem. Napi egy gyümölcsjoghurtot ettem!
Most mar nem tudom megcsinalni ugyanezt.
Szia!
Én egy évvel ezelőtt fogytam 30 kilót, azóta is tartom a súlyom. Motivációk: az élet sokkal több örömöt tartogat vékonyan, mint amennyit a zabálás ad!!!!! Olyan ruhát vehetsz fel, amilyen tetszik, nem olyat, ami eltakarja a zsírpárnákat... Az idei volt az első nyár hogy nyugodtan ki mertem menni a strandra és nem szégyelltem a testemet! Az emberek (és nem csak a férfiak!!) sokkal kedvesebbek velem, jó érzés hogy megnéznek, megdícsérnek, szépnek tartanak. A barátom büszke rám, múltkor voltunk egy rendezvényen és még ő is megjegyezte, hogy mennyivel kedvesebbek és egítőkészebbek az emberek ha velem van, mintha egyedül menne :D Például ingyen tárlatvezetést kaptunk, beengedtek olyan helyekre, ahová a többi látogatót nem.
Én hosszú évekig voltam túlsúlyos, én is voltam 95 kiló, soha senki nem tartott szépnek, csak kövérnek, bárhová mentünk a barátnőimet mindig körülzsongták a pasik, engem meg levegőnek néztek, szóval nekem ez nagyon nagy öröm. Mert végre rájöttem hogy nem vagyok csúnya csak kövér voltam. Megnőtt az önbizalmam, elmúltak a gátlásaim, végre szeretni tudom magam, bele merek nézni meztelenül a tükörbe, nem szégyellem a testem és sokkal boldogabb vagyok így!
Kitartást és gyors fogyást kívánok neked! Ha elkezdesz fogyni és kapod a dícséreteket, az már önmagában motiválni fog! Imádtam, amikor mindenki (de tényleg mindenki a környezetemben!) megjegyezte mennyit fogytam és megdícsért.
Még egy tipp: apukám 40 kilót fogyott, én 30-at. Készülj fel rá, hogy egy idő után a család / barátok elkezdik majd mondogatni hogy biztos beteg vagy, meg anorexiás... Ne foglalkozz ezzel, egy idő után abbahagyják. Se apu, se én nem vagyunk betegek, se anorexiásak természetesen :) Ez normális reakció a nagy fogyásra, ne húzd fel magad rajta és persze ne engedd hogy beparáztassanak betegséggel!
Miert pontoztal le? Boldogabb vagy töle? Leirtam, hogyan fogytam le. Ez 20 evvel ezelött volt, azota mar rosszabb az egeszsegem, nem tudok mozogni, lerokkantam.
EZT miert kellett lepontozni? Normalis vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!