Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így sikerülne? Bővebben lent!

Ez így sikerülne? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi években nagyon meghíztam és eljutottam arra a pontra,hogy már zavar is.14 éves vagyok 165centivel és 75kg körüli tömeggel.

Tudom kövér vagyok,nem kell megszólni,azért vagyok itt hogy segítséget kérjek.

Az első kérdésem az lenne,hogyha leadnék olyan 20kilót akkor mindenhol meglátszana?

Most elég pufi mindenem még a kezem is,de legfőképp azt szeretném elérni,hogy csontosabb és eresebb legyen a kezem,és hogy az ádámcsutkám is látszódjon egy picit.Nem érdekel ki mit mond nekem ez tetszik és szimpatikus.

Ha már most elkezdtem naponta 100 felülést csinálni és már egyre többet mozgok naponta 1-2óra testedzés és már kb 5-6 óra után semmit nem eszek,akkor kb mennyit fogynék

Télre illetve Nyárra?

És még az előző kérdésem is nagyon fontos(lehet nektek csúnya nekem ez nagyon is tetszik)az az hogy az ádámcsutkám és az erek látszódnának a kezemen?

Súlyzózni is szoktam(úgy hallottam ez jobban rátesz az eres ügyre)

Illetve szerintetek hány kilót dobnék le a leírt módszerrel nyárra?

Légyszíves ha tudtok még írjatok ilyen dolgokat amik a felsoroltakat megsegíthetik,és legyetek szívesek ne hülyeséggel válaszolni.Nekem ez nagyon fontos lenne.

2013. nov. 4. 21:17
 1/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:

De jó, hogy elszállt a válaszom...

Újrakezdem. Azt számoltam éppen, hogy nyárig hat hónap alatt heti 40-50 deka fogyással (ami nagyon jó)megvan a 10 kiló.

A 100 felülés nagy jellemerőt takar, de felesleges, csinálj lassan, nagyon lassan 10-et és 20 x leülsz a földre és felállsz a földről. A súlyzó nagyon jó. Napi félóra mozgás, vagy heti háromszor egy óra a minimum, izzadásig. A többi idődben inkább tanulj, az is hasznos lesz.

A kaja: nyugodtan egyél, amikor éhes vagy, különben megbuksz, mint Rottenbiller. Nézz inkább rá, hogy mit eszel, kenyér, krumpli minimális, meg mindenben, amiben liszt van (mint palacsinta, süti és egyéb kedvenceim). Zöldséget sztároljál, mindet, nézd meg a franciákat, kiskoruk óta zöldbab a köret nekik, nem is sírnak miatta.

Mi van még. A szép babakezed el fog tűnni, mert igen, mindenhonnan fogysz, az ádámcsutkádról eltűnik majd a toka. Valamint (fiúnak sejtelek) ahogy nősz, a hormonjaid is a javadra alakulnak majd, az ádámcsutkához tesztoszteron is kell.

Hajrá, jól csinálod.

2013. nov. 5. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, itt szokott kezdődni a probléma.

(Lány vagyok és sokan mondogatják,hogy nem nőies,szerencsére már pár éve nem érdekel mások vélemény,megvan hogy mit akarok...Tudom hogy a lányoknak nem annyira látszik,de néha (már most) mikor hátra hajtom teljesen a fejem lehet egy picit látni ahhoz képest hogy a nyakam nem vékony sőt kifejezetten vastag így gondoltam hogyha fogyok majd jobban látszódni fog)...

Köszönöm a válaszodat!

Viszont ha tudod hogy az befolyásolja e ezt a két dolgot(a kezemet és a csutkát) hogy lány vagyok,arra visszaírnál?

Csak mert már most is látszik néha mint említettem,ezért érzem úgy hogyha normálisan lefogyok majd jobban ki fog látszódni.

2013. nov. 5. 17:20
 3/7 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Hehe.

Elrohantam megnézni az enyémet. Igen, látszik. Neked is fog. :)

És a kezem is eres...

Arra emlékszem, mikor a Három testőrt olvastam, hogy Artemis mindig felfelé tartotta a kezét, hogy ne legyen eres. Úgyhogy lehet, hogy lógatnod kéne. :)

Ha lányból vagy, akkor még az az érdekes, hogy tényleg lécci ne fogyj gyorsan, az egy tuti út a striákhoz. (tudod, a fogyási csíkok)

És ha még lenne kérdésed, akkor nyugodtan írjál privit, később is, mert ide vagy visszatalálok, vagy nem. Most nem mentem el az oldaról, és te meg válaszoltál közben.

2013. nov. 5. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Rendben.Ha még adódik kérdésem mindenképp írok!

Köszönöm mégegyszer a válaszodat!:)

2013. nov. 5. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:

A lanyoknak , miota van adamcsutkajuk?

Ez hulyeseg ez csak fiuknak van :))

2013. nov. 5. 20:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem hülyeség...

Nem is kell messze mennem,rengeteg lány ismerősöm van aki vékony és látszódik nekik.

2013. nov. 5. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Van pasid?
2013. nov. 5. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!