Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » így sikerülne a formásodás?

így sikerülne a formásodás?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok 54 kg ( iskola kezdés óta felszedtem sajnos négyet ) nyáron úgy fogytam hogy alig ettem, mivel nem túl korán keltem elég volt délutén négyig egy bögre kakaó. csak sajnos ez meglátszik mert elég lapos vagyok. múltkor testvérem megjegyezte milyen lapos a fenekem ... sajnos derekam sincs sok meg mellem se de azt elfogadom.

kérdésem az hogy ha két naponta eljárok futni vagy intervallumos edzést csinálok ( Péntek Enikő ) akkor sikerülhet e formásodnom nyárig ?

2012. dec. 30. 21:57
 1/5 A kérdező kommentje:
esetleges hibákért, elírásokért elnézést kérek telefonról írok :)
2012. dec. 30. 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:
meg még annyi ha elkezdek sportolni még ennyi mellem se marad ?
2012. dec. 30. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Mit akarsz formálni? Izmot szeretnél építeni, vagy leadni a felesleget?
2012. dec. 30. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:
izmot szeretnék építeni de súlyzós edzêst nem szeretnék csinálni ennyi idősen :/
2012. dec. 30. 22:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Súlyzós edzéstől nem lesz bajod, ha nem ész nélkül csinálod. Szabályosan végzett gyakorlatokkal, nem irreálisan nagy súlyokkal, sok bemelegítéssel semmi gáz nem lehet. Meg ugye nem feltétlenül muszáj úgy edzeni, mint egy profi testépítő. Ha jobban tetszik, használhatsz kis súlyokat, amikkel több ismétlést(20-30) el tudsz végezni. Vagy saját testsúlyos edzés is mehet, például a Fegyencedzés c. könyvet le tudod tölteni, abban jól felépített edzéstervek vannak. Vagy csak simán a standard gyakorlatok: fekvőtámasz, hasprés, húzódzkodás, guggolás. Így, kezdésnek heti 3 edzés kéne, 1-1 alkalommal minden izomcsoportot eddz.

De ahhoz, hogy izmosodj, több energiát kell bevinned, mint amennyit elhasználsz.

Tömegnövelő étrend: Testtömegkilogrammonként 2 gramm fehérje és nőknél 3-4 gramm szénhidrát. Nem tudom, hogy mennyire van arra lehetőség, hogy mérleggel mérd a kaját grammra pontosan. Az a lényeg, hogy étkezz fehérjedúsan, egyél sok lassú felszívódású szénhidrátot, pl. zöldség, rizs, tk kenyér, zabpehely. Legyen minimum 5 étkezés naponta, fogyassz sok vizet.

2012. dec. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!