Milyen mozgásformát ajánlotok? Nagyon hamar elfáradok.
Eléggé ellustultam, ezért meg is híztam. Nagyon zavar már a felesleg...
Eddig ezek tetszenek: Rubint Réka (két dvd is megvan) Pilates (előbb elkezdtem kb 2 percig bírtam... tényleg elég gyatra vagyok...) Tiffany Rothes (kb ugyanez) és futás(kocogás). Van ugrókötelem is, de lihegek, fulladok amikor sportolok remegek minden bajom van. Mit tudnék ezzel csinálni?
18L
Ha barmihez kedved van, jo a hangulat, akkor kevesbe veszed eszre, hogy megterhelö.
Szinte mindegy, h milyen mozgasforma. A sima kocogas is ugy kezdödik, h elöbb kevesebbet, es fokozatosan növelni. Nemhiaba, mert a testnek is igy jo. Kocogas mellett amugy lehet mp3.at hallgatni, ugy jobban megy az idö.
Tenisz, fallabda - a tarsasag is jol elvonja a figyelmet, en ezeket szerettem fiatalabb koromban.
Nekem az ugralos dolgok nem jöttek be, igy ugralokötel es az ugralos aerobikok sem. "Lötyögök", eleg meretes melleim vannak. Igy amiota gyerekeim vannak, mellettük izomra tornaszok leggyakrabban.
Uszas vagy vizitorna? A felhajtoerö miatt itt kevesebbnek tünik a sulyod, könnyebb a mozgas, nem lihegsz annyit. (?)
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!