Milyen mozgásformát ajánlotok?
Figyelt kérdés
adataim: 16éves,160cm,62kg.
eddig tesiórán kivül nem nagyon mozogtam semmit,de szeretnék el kezdeni,fő cél persze a fogyás és szebb/feszesebb/izmosabb alak elérése,de nem elhanyagolható az állóképesség fejlesztése sem! milyen mozgásformával vagy kombinációval lehet eredményesen fejlődni? tudom,diéta is fontos,de most még csak az adagok csökkentésére lennék képes( megjegyzés: a csokoládét és az édes dolgokat nem nagyon szeretem,nem is nagyon eszem,max csak ünnepekkor...)
elöre is köszönöm a válaszokat és szép napot mindenkinek!:)
2012. jan. 17. 17:21
1/3 A kérdező kommentje:
elnézést,annyit kifelejtettem,hogy lány vagyok és szabadidőm sem sok.
2012. jan. 17. 17:25
2/3 dirtboy válasza:
fogyáshoz szálkásító diéta és aerob mozgás,kiegészítve minimum saját test súlyos edéssel.
ha meg izmosabb akarsz lenni akkor tömegnövelő étrend és kondi.
izmot építeni és fogyni egy időben nem lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm szépen a választ, akkor előbb fogyás és utána esetleg izmosodás :))
2012. jan. 18. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!