Hogyan fogyjak? Mennyit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves vagyok, 166 cm és 60 kg. Tudom, hogy ez nem egy ideális testsúly, s emiatt fogyni szeretnék. Azonban nem tudom, hogy mennyit és hogy mit egyek és csináljak. A sportolást jól bírom, de anyukám nem enged sportolni😕. Futni, biciklizni, otthon tornázni tudnék, de fogalmam sincs, hogy mennyiszer és mikor. Valaki tudna nekem használható, nem kétmondatos tervet mondani, ami hosszútávon működik? És lehetőleg meg is marad az eredménye? Köszönöm!2015. aug. 4. 22:33
1/1 anonim válasza:
Szia! Én is most teszek eme probléma ellen :D Én így:Van egy alkalmazás androidos telefonokra neve:Sit Ups. Ha az alkalmazás gyártója a Northpark.Android akkor azt töltsd le. Kövesd az utasításait utána adni fog neked egy gyakorlatot amit naponta annyiszor csinálsz ahányszor te gondolod. Igyál sok vizet az is segít a fogyásban. Illetve ha fiú vagy emelgess valamivel ha anyukád nem engedi a súlyzót akkor használj teli ásványvizespalackot. +ne egyél szemét kaját (gyorsétterem,csoki,gumicukor cukrozott üdítők)Illetve csak akkor egyél ha tényleg éhes vagy. Ha mindent betartasz egyszerre fogy és erősödsz,izmosodsz. Sok sikert ;) nekem működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!