Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le? Hogy kezdjem el?

Hogy fogyjak le? Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés

Elmultam 50 éves és elkezdtem hízni...2 éve leszoktam a cigiről...akkor kezdödött...az érdekes hogy teljesen máshová rakodik le a zsir..föleg a csombomra és a karomra..

és nagyon narancsbörös lettem..

Sport...hát szivgyogyszert szedek...anginás panaszaim vannak igy megterhelni.(futás)nem nagyon tudok:(

Kezdjek el böjtölni?Hogy kezdjem el?

2015. aug. 2. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
A betegséged miatt sportügyileg érdemes lenne kikérni orvos tanácsát. De akár az étkezés ügyében is tájékozódhatsz nála. Amivel biztosan nem ártasz, ha kerülöd az édességet, fehérlisztből készült pékárukat, cukros üdítőket és az alkoholt. Fogyassz zöldséget, húsokat, gyümölcsöket, ügyelj a rendszeres étkezésre. :)
2015. aug. 2. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
séta, úszás
2015. aug. 2. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Valami kímélőbb mozgást biztosan végezhetsz, de nem vagyok egészségügyis, egy szakértőt kellene megkérdezni.

Miért böjtölnél? Egyszerűen válts egy jobb életmódra és alakíts ki egy szolid kalóriadeficitet. Az időszakos böjt amúgy teljesen okés, ha valakinek az passzol (nekem természetes, máshogy nehéz lenne élnem). De nem muszáj.

2015. aug. 2. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Seta kivalo, ne egyel feher kenyeret, cukrot minimalisat, teszta, krumpli ... kilove

Sok nyers zoldseg salata formaban, csirkemell rizs, tojas, sovany turo

Otthoni tornaval nyugodtan mozoghatsz!

2015. aug. 3. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!