Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le, hogy kezdjem?...

Hogy fogyjak le, hogy kezdjem? 17/f

Figyelt kérdés

130 kg és 183 cm magas vagyok, de nagyon szeretnék lefogyni nem tudom hogy kezdjek hozzá hogy egyek mit mozogjak,mennyit stb. Legfőként ilyen tanácsokra lenne szükségem. Nagyon zavar az hogy ilyen dagi vagyok a pulcsimat se merem már levenni ez miatt de akárhogy próbálkozom nem tudom lefogyni. nem is eszek már kenyeret, meg semmi ilyen hizlalót! Már teljesen kiakadtam kezdem azt hinni hogy sose fog sikerülni:( 75-80 kg lenne a célom!

Segítsetek!:(

2013. okt. 8. 21:43
 1/2 Mi közöd Tőle ***** válasza:

A barátaid: Húsok, tojás, zöldségek, gyümölcsök, magvak. Ezekből korlátlanul ehetsz. Az arányokat ez szemléletesen mutatja:

[link]

Ettől garantáltan lefogysz.

2013. okt. 8. 22:07
 2/2 anonim válasza:

Nem a kenyéren múlik, azt is ehetsz, az a lényeg, hogy hogyan teszed :) Mindennap reggelizz, naponta legalább ötször egyél keveset (de azért lakj jól vele), lefekvés előtt két órával ne egyél (legalábbis nehéz kaját ne, mondjuk egy almát simán lehet), igyál sok vizet, gyógyteát (pl.: zöld tea: gyorsítja az anyagcserét), mozogj :), mondjuk sétálj esténként egy kicsit :).

Sok sikert! Ha még ilyesmik érdekelnek írj :)

2013. okt. 9. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!