Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le szeptemberig...

Hogyan fogyjak le szeptemberig? Többi lent

Figyelt kérdés
154 centi vagyok és 52-53 kg. 47-48 kg szeretnék lenni.:) És szerintetek ennyi súlyfelesleggel guggolhatok? Mármint, hogy ha guggolok látszik az eredmény vagy csak bevastagítja a combom/fenekem területét? Valami tornát esetleg ajánlanátok? Ugrókötelezés? Napi hány percet? Előre is köszönöm a válaszokat!!

#fogyás #látvány #47kg pls sos
2015. júl. 30. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Már miért ne guggolhatnál?:)

Csupán attól viszont érdemi változást ne várj. Súlycsökkentést elsősorban helyes étkezéssel lehet elérni, amit ki kell egészíteni sporttal. Napi 40-60 perces testedzés még az időseknek is ajánlott, nemhogy neked. Számtalan jó gyakorlatot találsz a youtube-on.

2015. júl. 30. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:

4-6 kg-ot egy hónap alatt ekkora súlyból nem fogsz leadni.

Előbb nem jutott eszedbe, hogy túlsúlyosnak érzed magad?

2015. júl. 30. 09:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:) De.

Képzeld el több mint 1 éve. De anyukám nem engedi hogy fogyózzok úgy hogy itt kértem segítséget hogy mégis hogyan szóval ha lehet ne okoskodj. Nem kiosztást kértem:) És egy hónap alatt simán lemegy 5kg.

2015. aug. 28. 07:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Fogyózzak*
2015. aug. 28. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!