Hogyan fogyjak le szeptemberig 8-10 kg-t?
1 hete elkezdtem eégszségesebben enni,de nem megy,mindig megkívánok mást,ami nem olyan egészséges,meg aztán elég nehéz arra figyelni,hogy mikor mit eszem,mit nem szabad enni.Ha csak egészségesen ennék.pl.reggelire teljes kiörlésű kenyér,szalámi,zöldségek blabla...tízóri gyümölcs,ebéd zöldség és hús,du. joghurt,ennyi kajával éhes vagyok,de ha mást eszem,az már hizlal,és hiába mozgok,nem fogok fogyni:(Azt meg nem tudom betartani,hogy keveset egyek,akkor inkább koplalok,csak fogyjak már le végree!!:(160 cm vagyok és 65 kg.Ha elkezdek koplalni,és mellette mozgok,akkor le tudok fogyni?Mondjuk reggelire eszem rendesen,utána már csak zöldség,gyümölcs,hús,vagy 1 joghurt,1 pohár tej.
16/L
Szia. Elmesélem az történetem, hátha segítek valamit. :-)
Reggelente eszek mindent, bármit, amit elém raknak vagy amit éppen megkívánok, és annyit, amennyi csak jólesik. Ezután délben eszek anya főztjéből, de már nem olyan sokat, mint a reggeliből, amennyit eredetileg ennék, annak a felét eszem csak meg. Délután már csak gyümölcs, zöldség, és természetesen a sok folyadék, ami a vizet jelenti ilyen esetben.
5-6 óra után hogyha nem eszel, hidd el, le fogsz tudni fogyni! Ez most komoly! Nagyon nagy akaraterő kell hozzá, de ha kibírod kb. egy hétig, hogy 5 után semmi evészet (vagy maximum alma), akkor utána már hozzá fog szokni a szervezeted, és nem leszel annyira éhes. Velem ez volt.
Ja, és én sportolok hetente 4-szer 1,5 órát, szóval ez is nagy segítség.
Sportolj, és 6 óra után ne egyél. Nekem ez bevált.
Lehet, hogy kicsit drasztikusan hangzik, de nálam ez volt a nyerő. :-) Aztán hátha majd valaki tud normálisabb, kibírhatóbb tanácsot adni. :-)
Az meg nagyon jó, hogy nem hányatod magad, abból csak rosszul jönnél ki, rámehetne az életed is!!!
Sok szerencsét, kitartást! :-)
20/L
Nagyon szépen köszönöm utolsó válaszoló!:)
Sokat segítettél!Igazából egyszer már próbáltam így étkezni,de hamar feladtam,nem bírtam ki,hogy ne egyek délután mást.De most tényleg elszánt vagyok,le akarok fogyni,és sikerülni is fog!
Megkérdezhetném,hogy hány kg-t sikerült így leadnod?:)
Nagyon szívesen, egyébként hogyha 6 óra után megkívánsz valamit, gyümölcsöt ehetsz, sok helyen olvastam, hogy olyankor már egyáltalán semmit, de azt szabad, persze mértékkel! :-)
Én, mivel intenzíven sportolok, tehát sportoló vagyok, így elég sok lement, de nem tudom, hogy mennyi pontosan. Én rá voltam kényszerítve a fogyásra, ugyanis sportoló vagyok. Muszáj volt, edzőim mindig b*szogattak, így olyan szinten kivoltam, hogy sikerült végül... Nem volt könnyű, de megérte, és most tökéletesen érzem magam. :-)
Amúgy én 175 cm vagyok, és 68 kg, persze erős az izomzatom, de úgymond jó alakom lett. :-D
Neked is sikerülni fog, ha elszánt vagy!!! Nekem elhiheted! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!