Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyjak és hogyan?

Mennyit fogyjak és hogyan?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok 165 cm és 65 kg....Szerintetek mennyit kellene fogynom,mit ne egyek miket sportoljak stb...Inkább a combom nagy,de a hasamon is van :((

2015. aug. 4. 13:22
 1/5 anonim válasza:
51%

legalább 30 kg ot le kellene fogynod, szörnyen dagi vagy.

Napi 23 óra futás és 4 óra biciklizés segíthet. Fontos, hogy ne egyél semmit ameddig utána nem nézek jobban a témának!

2015. aug. 4. 13:41
 2/5 anonim válasza:

Normális a súlyod a magasságodhoz mérten.

Nem KELL fogynod.

Ha nagyon nem vagy magaddal megelégedve, akkor szerintem egy max 5 kilót csak, hogy megnyugodnj.

2015. aug. 4. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia én is 13 vagyok nyár eleje óta kalóriaszámolós diétát csinálok amiben mindent lehet enni ( fagyi,vattacukor,palacsinta is néha belefér) mozogni azt mozogsz amit szeretnél ( én mondjuk legtöbbször semmit nem szoktam :D ) a kalóriabázis.hun állítsd be a keretedet hogy mennyit és mikorra szeretnél fogyni , működik én 12 kilót fogytam vele nyár eleje óta ( 168cm most 51kg 48 a cél nyár végére ) szerintem addig fogyjál amíg csinosnak nem találod magadat :) .
2015. aug. 4. 13:44
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es, szegény kérdező pont abban a korban van, mikor az embernek elkezd fontos lenni, a kinézete, a többségben ilyenkor nincs megfelelő önkép és a mai médiából rájuk zúdított szemét sok arra fogékony ember helyzetét csak tovább rontja. Szóval ne űzz gúnyt szegényből, főleg mert nem ismered és lehet komolyan vesz és nem eszik többet.

kedves kérdező, fiatal vagy és még sokat fog változni az alakod, de valóban van rajtad némi fölösleg. Kerüld a cukros üdítőket, édességeket, chipseket,aktivizáld magad a tesi órákon, adj bele olyankor mindent. Ha nem fáradsz el eléggé, akkor bicajozz vagy járj el futni délutánonként. Ez ennyi idősen bőven elég. Ne kezdj bele semmi bolond fogyókúrába meg csoda diétába, mert még korodból adódóan fogsz változni és azért nincs vészes túlsúlyod.

2015. aug. 4. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Első, nem vasalj, mert nem érti meg!
2015. aug. 4. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!