Ez így elég lesz a fogyás érdekében?
Este semmi kepp ne egyel szendvicset.
Inkabb omlett vagy rantotta keves olajjal. De eleg lenne ha csak 1 joghurtot ennel vagy turot. Lefekves elott 2-3 oraval mar semmit ne egyel akar mennyire is nehezen birod ki az ehseget.
Nem tudom, szerintem nem edzes utan kene enni, inkabb forditva.
Köszönöm a tanácsokat.
És az edzés ideje megfelelő?
Általában a 20 perc szobabiciklivel is már ki szoktam eléggé izzadni magam.
Hat okes vegulis, de legalabb 30percig noveld meg azt az idotartamot! :)
Sok sikert!
De, edzés után a legfontosabb enni, előtte nem kell, sokan edzünk éhgyomorra. Persze van, akinek kell előtte enni, az egyen.
Nem edzel keveset, jó, sokat se, de nekem kevesebb van (heti 2x1 óra, plusz sétálok s dolgozom a kertben. az 1 óra mondjuk teljes testes edzés, bukásig :D), az első 20 kilómnál pedig semmi sem volt, ami természetesen nem jó, engem is zavart, eleve az egészséghez kell, nálam a jó közérzethez is. Persze ha majd tudsz többet edzeni, az OK, de izomnövelő típusból bőven elég heti 3-4 óra, mások is ennyit nyomnak. Nekem nemrég ennyi volt, de nálam a bukásig edzésnél kell a hosszabb regeneráció, úgy érzem, a megfelelő cikkek is erre intenek.
Futni, biciklizni, gyalogolni simán lehet, amennyi jólesik vagy akár még több :).
Az esti szendviccsel én sem tudok egyetérteni, valami fehérje zöldséggel jobb lenne.
Az ételeiddel az a gond, hogy lövésem nincs a leírás alapján, hogy mennyit eszel, milyen összetételben. OK, a szénhidrát tuti sok, de úgy ennyi. Koncentrálj a fehérjére és a zöldségre, persze kell valami energia is, azt az előzőek ritkán adják ki, lassú szénhidrát vagy zsír jó eme célra.
Törekszem arra hogy kevesebb szénhidrátot vigyek be a szervezetembe, de sajnos mint írtam nem mindig tehetem meg hogy halat, csirkét egyek külön, és azért kell valami energia, mivel a délelőtti 2 szendvicsből, néha csak 1-ből nem tudok egész nap fitt lenni :D Mondjuk ma pont jól jött ki, kis rizs, csirkecomb, illetve kis rizs, nagyjából 20:30 körül, nem tudom mennyire jó-e. Az edzést pedig nagyjából 40 percig szeretném kibírni, így hogy minden héten hozzáteszek 5 percet. Jelenleg ugye 20 percet tekerek biciklin, szerintem elég intenzíven, mondjuk 17. percnél már kicsit rosszul szoktam lenni. Utolsó, mint írtad nem tudod mennyit és mit eszek, ezért így körülbelül:
8-14:30-ig 2 szendvics sajttal, sonkával.
16:00-kor ugye főtt kaja(pontosan nem tudom belőni, hiszen sosincs betervezve épp mi lesz az étel, hanem amit hazahoz anyum), de általában disznóhúsos étel van, természetesen a zsírt nem eszem meg róla, és kis tányérokból szoktam enni. Este meg mindig változó mit eszek, valamikor ugye szendvicset, vagy joghurtot, esetleg gyümölcsöt. A napi 2-2,5l víz bevitele megvan.
Köszönöm a válaszotokat, ment a zöld kéz nektek! :)
Így sem tudom ám, hisz a főtt étel nem mond semmit, de a szendvics se sokat... Vannak kis és nagy szelet kenyerek és sajtok is s ezek összetétele sem egyforma (zsírszegény és normál sajt, bár a zsírszegényt én nem tartom sajtnak, gyors és lassú felszívódésú kenyér). Szóval így nem lehet megmondani, megfelelő-e a tápanyagbeviteled s vajon mennyire durva dolog történik az inzulinszinteddel.
Úgy tűnik, hogy igenis szénhidrátból akarsz sokat enni, hisz zsírból nem. Energia pedig kell, a fehérjéből nem jut sokhoz az ember. Nem gond, sokaknak működik a szénhidrátra alapozott energiabevitel, persze jó, ha jobbfajta és lehetőleg lassú felszívódású a szénhidrát. Bár a gyorsakkal sincs gond sokak szerint, ha zöldséggel, fehérjével eszed őket, amik lassítják a felszívódást.
A testépítők elég jók benne, hogy heti 1 kilót fogyjanak, akár fehér rizs mellett, bár akinek nem nagy az energiaigénye, annak a kötelező fehérje és zsír mellé már nem fér sok szénhidrát, úgyhogy az inkább zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!