Mit tudok még tenni a fogyás érdekében?
Kb. 10-15 kilót szeretnék leadni. Olyan három hete álltam át egészségesebb életmódra. Hetente kétszer eljárok edzeni, sok gyümölcsöt eszem, egy nap többször is, és kerülöm a nehéz kajákat. A cél az lenne, hogy május/júniusra már látszódjon. Bár nem tudom, hogy ez hogy működik. Persze minél hamarabb, annál jobb lenne. :)
Szóval a kérdésem, hogy mit tudnék még tenni? (Vagy egyáltalán jó az, amit csinálok?) Enni valamit? Inni? Egyszer olvastam valami újságban talán egy gyömbéres "csodaszert", ilyesmit is szívesen kipróbálnék.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :)
16/L
Szia!
magasságot, súlyt tudsz írni?
Ezt nézd át, minta : [link]
A gyümölccsel csak óvatosan, mert abban is van gyümölcscukor.
Nincsen csodaszer. Helyes táplálkozás az elsődleges és mellette kiegészítésként mehet sport.
Hetente 1 kiló mínusszal számolhatsz. Ha nem megy le ennyi, akkor az étrenddel van a hiba.
Nagyon köszi! :)
Sajnos nálam a rendszeres étkezéssel van gond. Suli előtt eszem, általában hétkor, és legkőzelebb fél 3-kor, mikor hazaérek.. eddig vittem tízórait, csak felrakták a fogszabályzómat és azóta kerülöm a kínos helyzeteket. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!