Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudok még tenni a fogyás...

Mit tudok még tenni a fogyás érdekében?

Figyelt kérdés

Kb. 10-15 kilót szeretnék leadni. Olyan három hete álltam át egészségesebb életmódra. Hetente kétszer eljárok edzeni, sok gyümölcsöt eszem, egy nap többször is, és kerülöm a nehéz kajákat. A cél az lenne, hogy május/júniusra már látszódjon. Bár nem tudom, hogy ez hogy működik. Persze minél hamarabb, annál jobb lenne. :)

Szóval a kérdésem, hogy mit tudnék még tenni? (Vagy egyáltalán jó az, amit csinálok?) Enni valamit? Inni? Egyszer olvastam valami újságban talán egy gyömbéres "csodaszert", ilyesmit is szívesen kipróbálnék.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :)

16/L

2016. febr. 2. 20:07
 1/2 Szabi.L ***** válasza:

Szia!

magasságot, súlyt tudsz írni?

Ezt nézd át, minta : [link]

A gyümölccsel csak óvatosan, mert abban is van gyümölcscukor.

Nincsen csodaszer. Helyes táplálkozás az elsődleges és mellette kiegészítésként mehet sport.

Hetente 1 kiló mínusszal számolhatsz. Ha nem megy le ennyi, akkor az étrenddel van a hiba.

2016. febr. 2. 20:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi! :)

Sajnos nálam a rendszeres étkezéssel van gond. Suli előtt eszem, általában hétkor, és legkőzelebb fél 3-kor, mikor hazaérek.. eddig vittem tízórait, csak felrakták a fogszabályzómat és azóta kerülöm a kínos helyzeteket. :/

2016. febr. 2. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!