Lauu0525 kérdése:
Szerintetek mit tegyek még a fogyás érdekében?
Figyelt kérdés
173cm vagyok és 89kg. Január 1-jén kezdtem el fogyókúrázni.Mivel lisztérzékeny vagyok ezért alapból hanyagolom a lisztes dolgokat.Egy nap 3-szor eszek és akkor is keveset. Az édességet próbálom mellőzni de nem mindig sikerül,ha sikerül is akkor 1túrórudi és egy puding.Minden este 30-40-50 percet tornázok attól függ milyen tempóban csinálom. A tornázás alatt szobabiciklizést,felülést,lábemelgetést,csípőemelést,padralépést, és más egyebeket értek.Emellett zöld teát és almaecetet iszok. Szerintetek mit csináljak még hogy 25kg mihamarabb lemenjen? Kb hány hónap alatt megy le? Előre is köszönöm.2016. febr. 14. 20:45
1/2 anonim válasza:
En egesz mas strategiat kovetek, es jol haladok :) dietetikussal fogyok, napi hat etkezessel (1200 kcal). Bo fel ev es minusz 10 kg, de ez szepen, egyenletesen ment le. Nem vagyok ehes es van energiam sportolni. Csabito a gyors fogyas, csak visszaut.
2/2 anonim válasza:
Mennyi az a kevés? Ne koplalj azért...
A felülés árt a gerincnek, a hasprés sokkal jobb. Ha már edzel ezekre, eddz mindenre, a felsőtest is fontos. Edzésre OK ez a mennyiség, de akár pár órás gyalog- vagy biciklitúra se lenne rossz alkalomadtán. Ez persze csak opció, de elég kellemes tud lenni, miközben kalóriát éget, az ember kint van a levegőn, ésatöbbi.
A túrórudi és a puding helyett jobb lenne valami házi, cukortalan édesség. Persze ezektől még fogyhatsz, de azt kérdezted, mit tehetnél még a fogyásért.
Heti fél-1 kiló fogyás eléggé tempós, több általában nem reális s ne is számíts rá, hogy végig ugyanolyan gyors lesz. Ha az elején keveset eszel, főleg ne, a mennyiséget majd csökkenteni kellene, ahogy fogysz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!