Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetek? (22/N)

Mit tehetek? (22/N)

Figyelt kérdés
Kezdenèm az elejèn : kisebb koromtòl kezdve 18 èves koromig duci voltam, 10 kg plusz konstans volt.Ez legbelül rettenetesen zavart, ezt az èrzèst persze evèssel kompenzàltam. 3 ève viszont, mivel èrettsegiztem, illetve egyetemre kèszültem a stressz miatt fogytam 10 kg-t. Nem hirtelen, egy èv alatt törtènt. Tehàt 78-ròl lefogytam 68-ra. Ezutàn persze, semmi kèppen sem akartam abbahagyni, egy èv alatt eltünt mèg 10 kg. Aztàn hiàba mondtàk, hogy ennyi elèg lesz, nem lesz jò vège, a fejemben az 53 kg volt a cèl. Sikerült elèrjem, ha egy fèl kg-val többet mutat a mèrleg, megint ducinak ès husisnak èrzem magam. Fèlek, hogy a megfelelèsi vàgyam es önbizalomhiànyom miatt törtènik mindez. Ilyenkor szakemberhez kène fordulni ?
2016. ápr. 4. 23:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalomhiány miatt max pszichológushoz tudsz menni. Bár én nem látom értelmét. Rakj inkább rendet a fejedben.
2016. ápr. 5. 00:04
 2/3 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet csak nem 20 kg felett fogytam... és szerintem nem kell pszichológushoz menned mert semmi baj nincs veld inkább csak tartsd meg az álomsúlyodat és legyél boldog bármiáron.:)
2016. ápr. 5. 09:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. ápr. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!