Avikam kérdése:
Fogyókúra közben mit tehetek, hogy ne nyúljon meg a bőröm?
Figyelt kérdés
Neki álltam fogyózni és sokat is tornázok(súlyzó, futás , felülés stb) Nagyon gyorsan fogyok 2hét alatt fogytam 7kg-ot. Azt mondták csak az elején lesz így, hogy gyorsan fogyok mert nem volt hozzászokva a szervezetem a mozgáshoz. 111kg voltam most vagyok 104. 70-75kg-ra szeretnék lemenni. Van egy ismerősöm 113kg volt most 65 és semmi bőr nem maradt meg tiszta izmos most mer sokat edzett de szerintem ő lassabban fogyott mint én. Szerintetek ha sokat edzek és ilyen gyorsan fogyok marad bőröm? Sokat iszok az is segít elvileg.2016. jan. 20. 15:11
1/4 anonim válasza:
A böröd "NEM NYÚLIK MEG", már "MEG VAN NYÚLVA"!!!.
Ezért az a lényeg, hogy lghyen ideje ÖSSZEHÚZÓDNI, azaz ne siess a fogyással és közben ápold a börödet.
2/4 anonim válasza:
1. A fogyás legyen lassú és egyenletes! Heti max egy kg.
2. Igyál sok folyadákot! A te súlyoddal napi 5 litert!
3. Minden nap iktass be az étrendedbe kevés állati zsiradékot, kell a kollagén a bőrnek!
4. Nem a bőrrel kapcsolatos, de a felüléseket felejtsd el, hazavágja a gerincet! Helyette hasprés, és lábemelés!
3/4 anonim válasza:
És ezzel a súllyal én a futást is hanyagolnám a térd védelme miatt! Helyette gyaloglás, bringa, úszás.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csontozatom elég erős sport iskolába jártam kéziztem meg thaiboxoltam. Igazából csak a hasam és az oldalam amit nagynak tartok hátamon szinte nincs is felesleg. A felülést és a futást akkor mellőzöm. Lábemeléseket sokat szoktam csinálni.Amitől ilyen gyorsan fogyok az szerintem az hogy nem eszek 6után
2016. jan. 20. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!