16 évesen mit tehetek ez ügyben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!16 éves fiú vagyok 184cm és 72kg.A problémám az lenne hogy nemrég még 83 kiló voltam(szeptember) azóta 9 kilót "leadtam".Anyukám szerint tisztára beteges vagyok,mert nem eszek eleget(Pl.tegnapi kajám 2 szelet kenyér plusz 1 kis adag vadas volt.)A zsír réteg csak a hasam környékén van máshol nincs.Ezt szeretném valahogy leadni vagy átformálni.Napi 50-100 hasprést,felülést csináltam 25 guggolással mert a térdem nem bírja (Örökölt).A futást meg a biciklizést kihagytam.A futás heti 2x volt míg 2 hete rosszul nem lettem és olyan 30-40 perc.Nagyon szertnék végre "jól" kinézni mert lett egy célom.Ahhoz ez a legfontosabb hogy elérjem.Mit tehetnék?A válaszokat előre is köszönöm.2014. júl. 16. 14:36
1/2 anonim válasza:
Az evést ennyire drasztikusan tényleg ne csökkentsd le mert ez vissza is csaphat.
Figyel arra hogy tényleg meglegyen a napi 2 liter víz, és próbáld kerülni a mű dolgokat, mint pl kóla,csipsz, csoki
(étcsoki az szerintem kifejezetten jó persze mértékkel) Nekem is gondok vannak a térdemmel, szóval tudom hogy nehéz. Én ajánlanám az úszást, főleg most hogy nyár van. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Eddig se ettem mű dolgokat.Az úszás jó ötlet.Meg is valósítom
2014. júl. 17. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!