Még mindig szűz vagyok 26 évesen is? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen rettegek a visszautasítástól, a nem-től. volt már ebben részem bőven, nem kell még egy. Egyszerűen nekem tetsző, szimpatikus nők környezetében lebénulok, nem tudok rendesen beszélni. Emellé stresszelek, izzadok, hevesen ver a szívem, nő a pulzusom és a légzésszámom. Fura mozdulatokat teszek, esek-kelek, ügyetlennek tűnök, pedig nem vagyok az. hogy lehet ezt leküzdeni? Pszichológus?2014. ápr. 19. 13:53
1/6 anonim válasza:
Irj nekem majd feloldom a gátlásaidat, félelmeidet! ;)
26/L
2/6 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok lassan 22 évesen, de nálam működik az a megoldás hogy igyekszem többet beszélni lányokkal.
Ezzel egy idő után tapasztaltabb leszel és jobb lesz az önbizalmad még ha csak barátkozol is velük. Hidd el sokkal könnyebb lesz így!
Ha meg megtetszik egy lány akkor próbálj barátkozni vele, ismerd meg és ne támadd le rögtön azzal hogy te őt akarod.
Ha így gyakorolsz és minél többet beszélgetsz nőkkel hidd el előbb utóbb jobb lesz az önbizalmad, nem leszel zavarban annyira és talán így találsz rá életed nagy szerelmére.
3/6 anonim válasza:
szavazz a marihuána legalizálására :D
4/6 anonim válasza:
Tényleg az a megoldás, hogy többet beszélgetsz lányokkal. Tapasztalatból tudom, hogy túl lehet lenni ezen a félelmen. (Bár a szüzességem nekem sem sikerült még elvesztenem lassan 28 évesen, de azt meg azért, mert annyira ronda vagyok, és nem azért, mert félek szóba állni a lányokkal vagy alacsony lenne az önbizalmam.)
5/6 A kérdező kommentje:
Annyi a gond, hogy nincsenek lány barátaim. Ha csak úgy random odamegyek egyhez, akkor a legtöbb rögtön arra gondol, hogy fel akarom szedni és akkor kekeckedik.
2014. ápr. 19. 14:46
6/6 anonim válasza:
Én ugyan ez voltam, csak lányban, igaz fiatalabb nálad. Nem kell ahhoz lány barátokat szerezni, hogy normálisan tudj kommunikálni nőkkel. Egyetlen egy dolog segít: ha gyakorlod az ismerkedést. Minél többet kell nők közelében lenned, ez lehet bárhol, pl suli, vagy munkahely, vagy akár valami szórakozóhely, beülős helyek, meg ilyenek. És persze odamenni hozzájuk, beszélgeti velük. Ne várd azt, hogy egy lány fog majd utánad menni, a legtöbb nő már csak büszkeségből sem kezdeményezik. Nyilván lesznek pofára esések, ez benne van a pakliban, de azt is meg kell élni. Mikor én bekerültem az új munkahelyemre, a sulimba, nekem sem volt ott egy barátom sem, aki szárnysegédem lett volna, mégis tudtam beszélgetni a fiúkkal, és ismerkedni is. Csak minél többet, és gyakorolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!