Mit tehetek 16 évesen cellulitisz ellen? :S
striák maradnak
a narancsbőrön meg egyetlen módszer segít: sport + megfelelő folyadékfogyasztás + szauna (ez utóbbi opcionális) + ne zabálj össze mindenféle szemetet: chipsz, kóla, és társainak pápá
Mondj búcsút az édes és lisztes dolgoknak, mozogj, meg masszírozd az érintett részeket, hogy javuljon a vérkeringés, és meg fogod látni az eredményét!
Ja és igen, ez tulajdonképpen diéta.
A krémek nem ártanak, de elmúlni tőlük nem fog, arra mérget vehetsz.
Szerintem a krémek egyáltalán nem érnek semmit,igaz én nem használtam sose,de nem hiszek az ilyen "csodakrémekben".
Am mozogj mindennap legalább 30 percet és az ne séta legyen, hanem mondjuk futás....de ez mit sem ér a helyes táplálkozás nélkül...szóval cukor,liszt,tészta ilyenek tudod...azokat mellőzni kéne :)
Hát ennyi kb. Ja és sok folyadék kb. 2l naponta! Zöldség,gyümölcs!!!
Szia!
Tapasztalataim alapján:
Egészséges táplálkozás (kevés cukros, zsíros) + heti 6-5 alkalom futás. Minimum 30 perc.
Mellette váltott vizes zuhany. Mikor befejezted a zuhit, kezd el váltogatni a hőmérsékletét a problémás részen. Jég hideg víz-meleg víz-jéghideg víz.
2 hét után el fogsz csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!