Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetek 16 évesen cellulit...

Mit tehetek 16 évesen cellulitisz ellen? :S

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya lett a combom.Tele vagyok bőrtöredezéssel és cellulitisszel.Mit tehetek ellene?Már rengeteg krémet,gélt meg mindenfélét kipróbáltam,de egyik se jött be.Valakinek van valami házi praktikája,amellyel garantáltan és gyorsan elérhetnék némi változást?Előre is köszönöm.
2011. júl. 28. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Cukor, édesség a minimumra, naponta legalább 2 liter víz megivása, plusz valamilyen krém, nekem a Dr Kelen jött be.
2011. júl. 28. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:

striák maradnak

a narancsbőrön meg egyetlen módszer segít: sport + megfelelő folyadékfogyasztás + szauna (ez utóbbi opcionális) + ne zabálj össze mindenféle szemetet: chipsz, kóla, és társainak pápá

2011. júl. 28. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Mondj búcsút az édes és lisztes dolgoknak, mozogj, meg masszírozd az érintett részeket, hogy javuljon a vérkeringés, és meg fogod látni az eredményét!

Ja és igen, ez tulajdonképpen diéta.

A krémek nem ártanak, de elmúlni tőlük nem fog, arra mérget vehetsz.

2011. júl. 28. 15:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. júl. 28. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a krémek egyáltalán nem érnek semmit,igaz én nem használtam sose,de nem hiszek az ilyen "csodakrémekben".

Am mozogj mindennap legalább 30 percet és az ne séta legyen, hanem mondjuk futás....de ez mit sem ér a helyes táplálkozás nélkül...szóval cukor,liszt,tészta ilyenek tudod...azokat mellőzni kéne :)

Hát ennyi kb. Ja és sok folyadék kb. 2l naponta! Zöldség,gyümölcs!!!

2011. júl. 28. 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, az igaz, hogy önmagukban nem érnek semmit, de ha kombinálod a dolgokat, akkor segít. A munka oroszlánrészét az étrend, mozgás, vízivás adja, de a bőr tónusát jelentősen javítja a krém.
2011. júl. 28. 15:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Sokan mondták,hogy igyak zöld teát.Az szerintetek használ valamit? Amúgy köszi a válaszokat mindenkinek.:)
2011. júl. 28. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ártani a zöld tea biztos nem fog, annyi előnye kétségtelenül van, hogy nem fogsz ráunni a vízre, ha a napi folyadékszükségleted egy részét a tea teszi ki. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy zöld tea cukor nélkül :)
2011. júl. 28. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, a zöld teának tulajdonítanak ugyan némi anyagcsere-javító hatást, de sokat nem fog számítani. Viszont estefelé már ne idd, mert nem fogsz aludni. Cukor nélkül viszont nem árt.
2011. júl. 28. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Tapasztalataim alapján:

Egészséges táplálkozás (kevés cukros, zsíros) + heti 6-5 alkalom futás. Minimum 30 perc.

Mellette váltott vizes zuhany. Mikor befejezted a zuhit, kezd el váltogatni a hőmérsékletét a problémás részen. Jég hideg víz-meleg víz-jéghideg víz.

2 hét után el fogsz csodálkozni.

2011. júl. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!