Mit tehetek / ehetek?
nálam szerencsére helyben van a munka igy én megoldom de tudom milyen :/
natur csirkemell zöldség körettel, főtt tojás szoktam mikor nem volt tul megoldható.
Esetleg ha nem elég laktató kis barnarizs, gyümölcsök. Én ezt vinném :)
Szia!
Örülök, hogy így gondolkodsz; sokan meló miatti ebédnél elcsábulnak.
Én mindig elkészítettem magamnak otthon a csirkemellet/husit + salit előző este.
Mivel 17 éves vagy, nem 12 órázhatsz, csak 8 óra, tehát van időd elkészíteni meló után a kajád - elvileg -. Vagy sokat ingázol? Ha igen, akkor esetleg anyudat nem tudnád megkérni, (vagy nővér, akárki) hogy néha süssön neked csirkemellet/halat/csirkecombot, stb, és vágjon össze salátát, vagy készítsen barnarizst?
Salátát is készíthetsz, vehetsz hozzá tonhalkonzervet a boltban úton, miközbe melózni mész.
Vagy ami gyors: vigyél 2-3 főtt tojást, az gyorsan megvan, csirkemellsonka/pulykamellsonka is jó ötlet.
Ebéd: hús+barnarizs+ saláta
ezekből nyersen mérve:
200gramm,100gramm,100gramm, ez így összesen kb 600-700 kalória lehet, ettől nem fogsz visszahízni és a szénhidrát is kell fizikai munkához mert sok kalóriát égetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!