Mit tehetek a narancsbőr ellen?
Figyelt kérdés
18 eves vagyok. Nem reg fel szedtem ot kilot ami nagyon is ram fert de narancsbörös lett a fenekem. Pedig kizartam az étrendemböl a cukrot. Odafigyelek a feherje bevitelre. Ketnaponta futok. Minden nap tornazok es hetvegente lovagolok.
Mit tanácsoltok? Nagyon elkeserit hogy 18 evesen ilyen megtörtént.
2016. márc. 12. 15:28
1/6 anonim válasza:
Jarj edzoterembe izmot kell epiteni a seggedre
2/6 anonim válasza:
Fenékformáló tornagyakorlatokat csinálj naponta, bokasúllyal még hatásosabb. Pár hét alatt már látható hatása van.
3/6 A kérdező kommentje:
Azt is szoktam csinalni. Es tenyleg szigoruan oda figyelek az etrendemre. A labam nagyon szep feszes, izmos. A fenekem meg kerek es formas csak a franya narancsbor :(
2016. márc. 12. 17:23
4/6 anonim válasza:
Sok folyadék, vákuummasszázs, meg idő.
5/6 Szabi.L válasza:
Az étrended le tudnád írni? Azon kívül, hogy nagyon-nagyon odafigyelsz rá? mit,mikor mennyit eszel? A cukor kizárása és a fehérjére odafigyelés közel sem elég sajnos. Ha futás és lovaglás mellett szedtél fel súlyt, az nagy valószínűséggel zsír, mivel ezek semmilyen izommunkával nem járnak szinte, ezért nem is stimulálják azt.
6/6 anonim válasza:
Sok folyadék, sport. Nekem emellett a cukor teljes mellőzése, kéthetente egy kis szoli, vagyis a fény és Dr. Kelen paprika kréme jött be, amit én edzés előtt szoktam bemasszírozni a problémás részekre.
Mivel kb. az összessel egyszerre kezdtem a harcot, ezért nem tudom melyik hatott igazán. Nem mondom, hogy teljesen eltűnt, de már nem félek bikiniben elmenni egy fürdőbe és ez nagy eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!