Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetek a narancsbőr ellen?

Mit tehetek a narancsbőr ellen?

Figyelt kérdés

18 eves vagyok. Nem reg fel szedtem ot kilot ami nagyon is ram fert de narancsbörös lett a fenekem. Pedig kizartam az étrendemböl a cukrot. Odafigyelek a feherje bevitelre. Ketnaponta futok. Minden nap tornazok es hetvegente lovagolok.

Mit tanácsoltok? Nagyon elkeserit hogy 18 evesen ilyen megtörtént.

2016. márc. 12. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jarj edzoterembe izmot kell epiteni a seggedre
2016. márc. 12. 15:32
 2/6 anonim válasza:
Fenékformáló tornagyakorlatokat csinálj naponta, bokasúllyal még hatásosabb. Pár hét alatt már látható hatása van.
2016. márc. 12. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt is szoktam csinalni. Es tenyleg szigoruan oda figyelek az etrendemre. A labam nagyon szep feszes, izmos. A fenekem meg kerek es formas csak a franya narancsbor :(
2016. márc. 12. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok folyadék, vákuummasszázs, meg idő.
2016. márc. 12. 17:39
 5/6 Szabi.L ***** válasza:
Az étrended le tudnád írni? Azon kívül, hogy nagyon-nagyon odafigyelsz rá? mit,mikor mennyit eszel? A cukor kizárása és a fehérjére odafigyelés közel sem elég sajnos. Ha futás és lovaglás mellett szedtél fel súlyt, az nagy valószínűséggel zsír, mivel ezek semmilyen izommunkával nem járnak szinte, ezért nem is stimulálják azt.
2016. márc. 12. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Sok folyadék, sport. Nekem emellett a cukor teljes mellőzése, kéthetente egy kis szoli, vagyis a fény és Dr. Kelen paprika kréme jött be, amit én edzés előtt szoktam bemasszírozni a problémás részekre.

Mivel kb. az összessel egyszerre kezdtem a harcot, ezért nem tudom melyik hatott igazán. Nem mondom, hogy teljesen eltűnt, de már nem félek bikiniben elmenni egy fürdőbe és ez nagy eredmény.

2016. márc. 13. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!