Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok és most meghízt...

12 éves vagyok és most meghíztam repedezett az oldalam és a combom! Ilyenkor mit lehet tenni? Gáz, hogy 12 évesen már így nézek ki! Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 21:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

milyen magas vagy és hány kg?

amúgy ne fogyj mert még fejlődsz

2015. jún. 8. 21:45
 2/15 A kérdező kommentje:
kb: 162 magas és 70-75kg
2015. jún. 8. 21:49
 3/15 anonim ***** válasza:

én is ennyi voltam 14-15 évesen (160 cm és 76 kg)

egy 8-10 kg-t kellene fogyni,többet ne igen mert még nősz és majd a súlyod el oszlik,de hizlaló kaját nem ennék fogyás után sem,inkább fogyás után próbáld meg tartani a súlyod

azzal hogy meg repedt a bőröd nincs mit tenni

2015. jún. 8. 21:53
 4/15 A kérdező kommentje:
A Húsokat nem igazán szeretem,szóval sok húst nem eszek!Sőt még zsíros kaját sem!Mozgással vagy valami fitness kajával próbálkozzak? Mozogni szerintem mozgok eleget,mert a suliban minden nap van tesi,heti 2x járok foci edzésre és hetente 1x elmegyek a barátnőmmel futni!
2015. jún. 8. 21:59
 5/15 anonim ***** válasza:
8%

fitness kaját szerintem felejtsd el

pedig a húsra szükség lenne (elég a csirkemell,ami a legjobb),sok zöldséget egyél (nyersen vagy párolva tök mind1),gyümölcsöt is ehetsz de ne sokat mert cukor van benne

1-2 literrel többet igyál naponta mint a szokásos mivel edzel

két naponta végezz kardió edzést (akár intervallum formában)

2015. jún. 8. 22:11
 6/15 anonim ***** válasza:
jah meg kell a sok fehérje,épp ezért kellene a csirkemell,ha nem akarsz egész nap túrót enni
2015. jún. 8. 22:13
 7/15 A kérdező kommentje:

A Húst milyen formába egyem??(főve,sütve)?

Mi a véleményed a bubis vízről? Maradhat a bubis???

2015. jún. 8. 22:16
 8/15 anonim ***** válasza:
62%

en mondjuk gyros alappal is szoktam csinalni a hus darabokat,főzve is nagyon jo

en is bubisat iszok ,szerintem nincs gond vele

2015. jún. 8. 22:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Hagyd abba a sutit, csokit, szemet kajakat, szenhidratot.

Egyel tobb zoldseget, hust, tojast, sajtot, tejtermeket.

2015. jún. 8. 22:38
 10/15 anonim ***** válasza:

Én csirkemellet és túrót sem eszem soha, az nem kell, csak elegendő fehérje, amire azért vannak más, számomra sokkal jobb források is. Főleg a jóféle házi tojás (eszemben sincs zsírszegényen élni, nekem az nem jó).

Nem ártana fogynod, igen, ez azért már nem minimális túlsúly. Csökkenthetnéd a szénhidrátot, főleg a lisztet, cukrot, ilyesmit. Életmódot kéne váltanod, nem drasztikusan, csak nézd meg az étrendedet, bizonyára van, amin tudnál változtatni, miközben azért tartható maradna s kellemes lenne. A sok zöldség eléggé ajánlott, lehet nélküle élni, de a többségünknek jót tesz, főleg, ha fogyni akar.

2015. jún. 8. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!