12 éves vagyok és most meghíztam repedezett az oldalam és a combom! Ilyenkor mit lehet tenni? Gáz, hogy 12 évesen már így nézek ki! Mit tehetek?
milyen magas vagy és hány kg?
amúgy ne fogyj mert még fejlődsz
én is ennyi voltam 14-15 évesen (160 cm és 76 kg)
egy 8-10 kg-t kellene fogyni,többet ne igen mert még nősz és majd a súlyod el oszlik,de hizlaló kaját nem ennék fogyás után sem,inkább fogyás után próbáld meg tartani a súlyod
azzal hogy meg repedt a bőröd nincs mit tenni
fitness kaját szerintem felejtsd el
pedig a húsra szükség lenne (elég a csirkemell,ami a legjobb),sok zöldséget egyél (nyersen vagy párolva tök mind1),gyümölcsöt is ehetsz de ne sokat mert cukor van benne
1-2 literrel többet igyál naponta mint a szokásos mivel edzel
két naponta végezz kardió edzést (akár intervallum formában)
A Húst milyen formába egyem??(főve,sütve)?
Mi a véleményed a bubis vízről? Maradhat a bubis???
en mondjuk gyros alappal is szoktam csinalni a hus darabokat,főzve is nagyon jo
en is bubisat iszok ,szerintem nincs gond vele
Hagyd abba a sutit, csokit, szemet kajakat, szenhidratot.
Egyel tobb zoldseget, hust, tojast, sajtot, tejtermeket.
Én csirkemellet és túrót sem eszem soha, az nem kell, csak elegendő fehérje, amire azért vannak más, számomra sokkal jobb források is. Főleg a jóféle házi tojás (eszemben sincs zsírszegényen élni, nekem az nem jó).
Nem ártana fogynod, igen, ez azért már nem minimális túlsúly. Csökkenthetnéd a szénhidrátot, főleg a lisztet, cukrot, ilyesmit. Életmódot kéne váltanod, nem drasztikusan, csak nézd meg az étrendedet, bizonyára van, amin tudnál változtatni, miközben azért tartható maradna s kellemes lenne. A sok zöldség eléggé ajánlott, lehet nélküle élni, de a többségünknek jót tesz, főleg, ha fogyni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!