Hogyan fogyjak le?
Figyelt kérdés
15éves vagyok,lány.Sajnos 80kg.Ehhez 178cm magasság társul.Tudom,hogy elhízott vagyok,de kérlek most inkább tanácsot adjatok.Előre is köszönöm!2016. márc. 21. 16:38
2/5 anonim válasza:
Hidd el, nem kell hozzá túl sok minden: figyelj oda az étkezésedre - a mennyiségre és a minőségre is, vigyél be kevesebb kalóriát, egyél naponta ötször ha lehet, igyál sok vizet, próbálj meg naponta fél-egy kiló zöldséget és gyümölcsöt enni, legyen legalább napi 3 étkezésedben tejtermék vagy hús, és fordulj inkább a teljes kiőrlésű termékek felé ha kenyérfélékről van szó.
Mozogj rendszeresen, kezdésnek heti 3 alkalom jó lehet, akár 1-1 óra is.
Tapasztaltból tudom, hogy ez működik. És persze egy dologra még szükség lesz: türelem és kitartás. Nem megy egyik napról a másikra, de néhány hónap alatt már szép eredményeket el lehet érni. Ha kérdésed van, nyugodtan tedd fel, privátban is írhatsz!
Sok sikert hozzá!
3/5 angelwithashotgun válasza:
Igyal sok vizet. Ne egyel/igyal cukros dolgokat gyakran. Valtoztasd meg az etkezesed inkabb egyel egy nap tobbszor de keveset. Edzel. 6 utan ne egyel ha megis ehes vagy akkor valami gyumolccsel probald csillapitani az ehseged. Minden nap kb fel hatkor egyel salatat (segiti az emesztest). Edzes elott es utan egyel meg egy almat. En igy fogytam le 20 kilot. Remelem segiteni fog
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom!!Mar csak egy kevés akaraterő kell.
2016. márc. 26. 21:31
5/5 anonim válasza:
Aze etkezesben egyet ertek. De kezdeskent heti 1-1 orahossza edzes? Ezt nem jo tanacs, mert ha eddig nem sportoltal, ezt igy nem szabad kezdeni. Kezd heti 3x kardioval, zsiregetessel. Erre tokeletes a youtube - on megtalalhato 20 perces gyakorlatok Rubint Rekatol! (y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!