Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? Titokba

Hogyan fogyjak? Titokba

Figyelt kérdés

Sziasztok

Szeretnek fogyni mert rettentoen sok a kilom.Hogyan kezdjem el?Mik a szabalyok?

Mivel gyerek vagyok az etrend annyira nem jo.Olyan kenyer van itthon neha ami tele van szenhidrattal.Tizoraira zsomlet kapok ami szinten nem jo.

Mit ehetek? Mit nem?

Mit sportoljak?

Napi 30 perc futas

Es katus Attila edzo videoi ??

14L 165 cm 49 kg

2016. márc. 14. 14:57
 1/7 A kérdező kommentje:

Azert titokba mert itthon folyton nyagadtnak hogy egyek sovany vagyok meg

Miert fogyozzol meik fiunak akarsz tetszeni

2016. márc. 14. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Így ebből az adatokból tényleg soány lehetsz.
2016. márc. 14. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez tenyleg sovany de attol meg lehet zsiros de azon a fogyokura nem segit enni meg azt eszel amit akarsz 14 eves vagy alap kajakat te is megtudsz fozni

Katus attilat meghagyad o se attol a videotol nez ki ugy ahogy mar ha kinez valahogy

2016. márc. 14. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A BMI-d szerint, már így is a kórosan sovány kategóriába esel, szerintem ne nagyon akarj fogyni, mert ez már az egészséged rovására mehet, az már csak súlyosítaná a dolgot hogy még bőven abban a korban vagy, mikor még fejlődik a szervezeted, így megvonod a szükséges alkotóelemeitől, úgyhogy szerintem nem célszerű a fogyókúra.
2016. márc. 14. 15:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Fozni tudok mindent szoktam is csak nem tudok olyat fozni ami csak nekem jo vannak masok is a csaladban rajtam kivul

Akkor a felesleges zsirt hogyan tuntessem el?

2016. márc. 14. 15:31
 6/7 anonim válasza:
Hogy lenne már rajtad felesleges zsír?? Sovány vagy így is, ha egy pálcika akarsz lenni, akkor csináld csak nyugodtan.
2016. márc. 14. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérj orvosi segítséget!
2016. márc. 15. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!