Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

13 eves lany vagyok kb. Mereteim:

45 kg, 160 cm, 80-65-80 75a-b

Normal illetve vékony zestalkatot szoktak ram mondani, viszont nemrég megkértem a mereteimet, es azota utalom a testem. Kiskori "álmom" hogy modell legyek, illetve a médiában szerepeljek. Csak a testalkatom miatt ezt el kell dobom.( mielott jönnétek a Menj tanulni, stb. Fele okoskodasokkal, mondom hogy jol tanulok, emiatt felesleges okitanotok)

A kérdésem az lenne milyen gyakorlatokat vegezzek, hogy lapositsam a hasam, es leadják egy kicsit a derekambol esetleg a combombol?

Heti 3 tesi es 2 ora intenzív hip hopban reszesulok, hetvegen sétálok bicozok, a kutyaimat setaltatom es néha futok veluk.

Koszonom szepen, es bocsánat a helyesírási hibákért, csak telefonról vagyok:)

2016. márc. 1. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Modellkedéshez min. 173 centire kell nőnöd, illetve lelkileg nagyon strapabírónak kell lenned.
2016. márc. 1. 17:40
 2/7 Szabi.L ***** válasza:

A mozgás bőven elég. Étrenden kellene változtatni, az sokkal eredményesebb lenne, mint több mozgás beiktatása.

kb. így néz ki egy diétás étrend, persze egyénenként eltérhet: [link]

2016. márc. 1. 18:06
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 tudom, de remelem 14-15 évesen es is elkezdek nagyot noni, ahogy a csaladtagjaim

#2 eppen ez az, hogy egészségesen táplálkozik, nem szeretem az edessegeket, gyorskajakat se nagyon eszek es sokat se szoktam:/ csak a derekam nagyon idegesít, bar ma reggel is megkértem es 63 volt

Koszonom mindkettőtöknek a valaszat, ment a 👍

2016. márc. 2. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már megjött a menstruációd, nem fogy 13centit nőni.
2016. márc. 2. 16:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg
2016. márc. 3. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én inkább arra koncentrálnék, hogy a későbbiekben ne hízzak. 10-20 év múlva már lehet, hogy komoly súlyproblémáid lesznek, sok ilyen embert ismerek, sőt én is 45-50 kg voltam, egész 25 éves koromig, aztán fokozatosan felszedtem a kilókat... Csak azért írom, hogy te ne járj így.
2016. márc. 4. 11:59
 7/7 A kérdező kommentje:

En is gondolkoztam mar ezen, es ezt szeretnem megelozni!

Koszonom a valaszodat

2016. márc. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!