Hogyan fogyjak le?
Sziasztok!
13 eves lany vagyok kb. Mereteim:
45 kg, 160 cm, 80-65-80 75a-b
Normal illetve vékony zestalkatot szoktak ram mondani, viszont nemrég megkértem a mereteimet, es azota utalom a testem. Kiskori "álmom" hogy modell legyek, illetve a médiában szerepeljek. Csak a testalkatom miatt ezt el kell dobom.( mielott jönnétek a Menj tanulni, stb. Fele okoskodasokkal, mondom hogy jol tanulok, emiatt felesleges okitanotok)
A kérdésem az lenne milyen gyakorlatokat vegezzek, hogy lapositsam a hasam, es leadják egy kicsit a derekambol esetleg a combombol?
Heti 3 tesi es 2 ora intenzív hip hopban reszesulok, hetvegen sétálok bicozok, a kutyaimat setaltatom es néha futok veluk.
Koszonom szepen, es bocsánat a helyesírási hibákért, csak telefonról vagyok:)
A mozgás bőven elég. Étrenden kellene változtatni, az sokkal eredményesebb lenne, mint több mozgás beiktatása.
kb. így néz ki egy diétás étrend, persze egyénenként eltérhet: [link]
#1 tudom, de remelem 14-15 évesen es is elkezdek nagyot noni, ahogy a csaladtagjaim
#2 eppen ez az, hogy egészségesen táplálkozik, nem szeretem az edessegeket, gyorskajakat se nagyon eszek es sokat se szoktam:/ csak a derekam nagyon idegesít, bar ma reggel is megkértem es 63 volt
Koszonom mindkettőtöknek a valaszat, ment a 👍
En is gondolkoztam mar ezen, es ezt szeretnem megelozni!
Koszonom a valaszodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!