Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy fogyjak le 5...

Szerintetek hogy fogyjak le 5 hónap alatt?

Figyelt kérdés

15 eves vagyok es 121.8 kg vagyok... tudom h tulsulyos vqgyok voltunk orvosnal is meg minden...

Kiderult h a hormonzavaromtol nem tudok lefogyni rendesen.. mit csinaljak? Mar mindent megprobaltam..megse segit semmi rajtam. Vagy talan orokre ilyen maradok?Mar azon a szinten vagyok h ongyilkos leszek... segitsetek valahogy

2016. febr. 25. 14:25
 1/4 anonim válasza:
Ha igazán a fejedbe veszed és kitartó vagy lefogyhatsz. Ne célozz meg lehetetlent, csak válts életstílust. Nem kell ara törekedned hogy vékony legyél, pusztán csak arra hogy egészségesebb. Előbb utóbb a külsődön is látszik majd a változás. Sok víz, egészséges házikoszt, többször keveset egyél. Soha ne telítsd el magad, elég ha épp jól laksz, ha újra megéhezel megint egyél csak kicsit. A nasit kerüld, bármilyen nehéz is. Elengedhetetlen a rendszeres, napi testmozgás. Futás, kondi terem.. Ajánlom iratkozz be valamire (zumba, aerobic, ro-bicikli..stb) ami rendszert adhat. Amire már csak azért is elmész hogy a pénzed ne vesszen kárba.
2016. febr. 25. 14:41
 2/4 anonim válasza:
Olyan mozgást válassz amit meg tudsz szeretni, a tánc nekem nagyon sokat segített.
2016. febr. 25. 14:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt
2016. febr. 25. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
A hormonzavarral tud kezdeni valamit az orvos?
2016. febr. 25. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!