Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen értendet javasoltok...

Milyen értendet javasoltok hogy 2 hónap alatt kb 6-7 kg-t fogyjak?

Figyelt kérdés
válaszokat köszi

2015. szept. 17. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Sokféle módszer van, honnan tudjuk, Neked mi a jó? Egynek pl. a tipikus szálkásító étrend, keress rá.

Nem tudunk rólad a világon semmit, még az alapadataidat sem, nemhogy az elvárásaidat, lehetőségeidet, körülményeidet, ízlésedet... Mondhatom akár a ketogén diétát is, de az nekem jó (bár csak mert ketogénezek, semmit nem fogyok, az sem csodaétrend ám), Neked lehet, hogy borzalmas :D Vakon a szokásost mondhatom, kenyér és cukor minimalizálása, minél normálisabb ételek a rágcsák, édességek helyett, s a már említett tipikus szálkásító étrend, amennyiben az fekszik Neked, én a világért sem csinálnám, de nem tartom rossznak, csak velem nem kompatibilis s fogalmam sincs, Veled az-e.

2015. szept. 17. 22:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, így 'látatlanban' elèg szar ètrendet ajánlani, de egyenlőre annyit tudok javasolni hogy ne fogyassz fehèr kenyeret, illetve semmilyen pèksütemènyt sem. Ehetsz helyette mondjuk abonettet, ami tèny hogy nem túlságosan kalóriaszegèny, de jobb mint a kenyèr. Ugye mondanom sem kell hogy az èddessègekre mèg csak rá se merj nèzni.:DD fogyassz sok zöldsèget, de gyümölcsöt este már ne egyèl. Plusz ugye a fehèrjetartalmú ètelek növelèse. A fahèj az jó, a tejbe vagy natúr joghurtba rakhatsz. Szerintem finom:). Egyèl halat is. Igyál sok zöld teát, amibe csepegtess egy kis citromlevet is.

Hát jelenleg ennyit tudtam tanácsolni, remèlem valamennyire tudtam segítenk. Sok sikert a fogyáshoz!;)

2015. szept. 17. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!