Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 166 cm 63 kg vagyok.2-3 hónap...

166 cm 63 kg vagyok.2-3 hónap alatt szeretnék leadni 10 kg-ot. Mit javasoltok? Sikerülhet egyáltalán?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. dec. 26. 20:44
 2/6 anonim válasza:
88%

legyél vegetáriánus ... főleg ZÖLD ételeket egyél, pl sóska uborka stb ... az a baj hogy 2-3 hónap alatt ha ilyen sokat fogysz akkor könnyen izomból fogysz nem pedig zsírból ...

heti 1 kg max amit le lehet fogyni úgy hogy izmot nem vesztesz, egyébként sportolás mellett érdemes, és inkább alssabban mert a bőr is megereszkedhet, azt pedig feszesíteni kell sok mozgással

2010. dec. 26. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. (:
2010. dec. 26. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem simán meg lehet csinálni,csak egy kis idő kell hozzá :) én is 166 cm vagyok és 60-ról 50-re fogytam.
2010. dec. 27. 18:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok,és hogyan? :)
2010. dec. 28. 19:21
 6/6 anonim válasza:
Csak számolnod kell hozzá :). Több kalóriát kell elégetned mint amennyit elfogasztasz. 7000 elégetett kalória után fogysz egy kilót. Tehát a legjobb módszer erre az hogy sokat mozogsz és keveset eszel, így borzasztó gyorsan lehet fogyni ezt tapasztalatból mondom. Meg kell nézned, hogy mennyi kalóriát fogyasztasz és ennek megfelelően kell sportolnod. Ehetsz sokat is csak akkor többet kell mozognod :).ezért azt mondom hogy kb 1500 kalóriát fogyassz egy nap (az ételekre rá van irva az energiatartalmuk). Mivel egy ember átlagosan ha nem mozog 2000 kalóriát éget ( ez sok mindentől függhet) így ha nem mozogsz is elégetsz 500 kalóriát kb. De szerintem emellé hetente háromszor végezhetnél kardio mozgást pl. intenzív futás, bicajozás. Szerintem ennek működnie kell. Én még drasztikusabban csináltam a dolgot mivel nagyon keveset ettem és nagyon sokat mozogtam (nem heti 3-at). De szerintem neked elég a heti 3. Azért fontos hogy ne vidd túlzásba ha úgy érzed hogy ez neked sok vagy kevés változtass. Elsőssorban az elfogyasztott kalóriamennyiségen. Remélem segítettem :)
2011. jan. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!