4 hónap alatt szeretnék lefogyni 10 kg-t, milyen módszert javasoltok? Gondoltam az RFF-re, van valakinek tapasztalata? Vagy más?
Kajara odafigyelni + konditeremberlet aztan hajra!
(Konditeremben tudnak taplalkozai tanacsokat is adni)
(Tigi)
Én 4évvel ezelött 8kg-tól szabadultam meg 3hónap alatt, mindenféle mozgás nélkül.
A diétám abból állt hogy nem ettem kenyeret, cukrot és tésztát.
Ettem csirkehúst, halat, salátákkal, fasírtot pulykahúsból.
Most is diétáznom kell, mert feljött egy-két kiló, most is így csinálom.
Nem drasztikus, kb a 2.hónaptól lesz kg-ban mérhető, de az első egy hónapba már látszani fog rajtad h fogytál.
Most annyival különbözik a diétám hogy mindenből light-ot eszek(majonéz, ketchup, sajt), joghurtot eszek meg gyümölcsöket, jóreggelt keksz, meg a norbi mikros kaják közül délbe a 2-es kódut este az 1es kódut. Ha otthon vagy akkor gondolom valamennyire van időd főzni. Majdnem mindent megehetsz amit eddig, csak arra figyelj hogy a főzeléket ne liszttel sűrűsítsd hanem magát a zöldséget paszírozd és azzal sűríts, kevés olajat és zsírt használj. Levest, főtt húst paradicsom mártással, foghagyma mártással nyugodtan ehetsz pl. Kicsit nézegesd a kalóriákat, és amibe több van azt délelött egyed, v max ebédre. Este lájtosabbat egyél, pl hal, csirkemell, persze köret nélkül, salátával.
Ez tutti módszer.
Szia!
Végülis alkalmaztál valamilyen fogyási módszert? Sikerült? Mit tudnál ajánlani? A kérdést akár én is írhattam volna, én is 27 vagyok, nemrég szültem, és még mindig 78 kg vagyok! Katasztrófa. Esténként hasizomra gyúrok és szeretnék rásegíteni, hogy eredményes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!