Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata abban hogy a párod elhagyott de pár hónap múlva te voltál az aki újra akarta kezdeni, utána hogyan alakult? 23L
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 15:33
1/2 anonim válasza:
hát kérlek szépen...az volt h újraakartam kezdeni felmentem hozzá beszélgetni amiből dvdzés lett amiből szex.Majd arra jutottunk h egyikőnk sem tudja igazán mit akarunk mert mind a ketten változtunk és pl én azt az embert akartam visszakapni amikor összejöttünk..de hát változott már nem ugyanaz az embervolt..tehát ott félbe maradt az egész dolog..azóta elmegyünk egymásmellet egy sziával néha beszélünk hogy hogyvagy ? stb.. azt szokták mondani h felmelegítve csak a töltött káposzta jó..
2/2 anonim válasza:
Háát kérlek..mi 1ütt voltunk 1 évig, szakítottunk,rá 2 hétre taliztunk beszélgettünk kewertünk és ujra összejöttünk....:) ennyí
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!