Lehet e lefogyni 5 honap alatt 40 kg, hogyan? Van e valakinek tapasztalata? Komoly valaszokat kerek.
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 00:16
1/9 anonim válasza:
A komoly válaszhoz komoly kérdés kellene.
A 40 kilót 5 hónap alatt szedted fel?
Mert akkor még érteném.
2/9 anonim válasza:
Hozzáértéssel lehet.De mivel 40 kiló plusznál erről szó sincs,akkor személyi edzővel és saját bejáratú fitnesz szakáccsal,aki időre etet.
3/9 anonim válasza:
40 kiló írtó sok, ha ilyen gyorsan akarod leadni a bőröd lehet nem bírja követni az ütemet. mindenképp konzultálj orvossal és személyi edzővel. ők majd megmondják milyen ütemben csináld.
4/9 anonim válasza:
lelehet. Sportolással és normális étrenddel. Alkatfüggő is, hogy ki mit bír...Én mondjuk nagyon könnyen hízok és fogyok is. Lényeg, hogy egészséges ütemben próbálj meg fogyni mert a koplalással elért hirtelen súlyvesztés következő elhízáshoz vezet. Mértékkel!
5/9 anonim válasza:
Hagyd abba a zabálást, kezdj el sportolni. Igyál sok vizet, evéseket válts ki vele. Egy ételre úgy nézz, mintha ellenség lenne. Ne egyél húst krumplival, stb.
6/9 anonim válasza:
Le, csak rohadt egészségtelen. Oda kell figyelned, hogy ne koplalj, mert tápanyagokra szükséged van továbbra is, csak annyi energiára nincs! Tápanyagokat energia nélkül bevinni viszont meglehetősen nehéz. Heti 0.5-1kg egészséges
7/9 anonim válasza:
Ha nagyon meg akarod terhelni a szervezeted, akkor lehet. Én fél év alatt fogytam 30 kilót és nem érte meg. A hormonháztartásom felborult és egy évre rá már megint ugyanaz volt a súlyom, mint előtte. Ez meg még durvább hatásokat idézett a testemben.
Most fél éve diátázom, sportolok rendesen és fogytam 15 kg-ot. Úgy érzem helyben vagyok. Fogyást el lehet érni drasztikus eszközökkel, de azok nem hosszútávúak. Hosszútávú csak egy halálig tartó életmód- és szemléletváltozás lehet.
Attól, h 5 hónap alatt leadsz 40 kg-ot szép még nem leszel, húzhatod a kinyúlt bőrödet magad után.
8/9 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen, de szerintem hülyeség ennyire erőltetni. 40kg baromi sok, én egy évet hagynék inkább rá mintsem 5 hónapot.
9/9 anonim válasza:
Nekem pont ennyit kéne fogynom, vagy talán kicsivel többet is. Bontsátok le heti viszonylatra, az kb 2kg hetente. Szerintem az egyáltalán nem durva! VISZONT ha ilyen gyorsan akarsz fogyni, akkor megvan a veszélye is, ha nem vigyázol, akkor ugyanolyan könnyen vissza is jöhet! Nekem 9kg ment le eddig január óta, most kezdtem el keményíteni, mert ezt már nagyon lassúnak éreztem. Nem olvastam el a kommenteket, mert sejtem miket írtak. Napi 6-10km bicikli vagy 1 óra séta, egészséges életmód, én már így élek, el sem tudnám képzelni, hogy még egyszer így elhagyjam magam. 132kg-ról indultam, nem titok, és sajnos nem a falás végett, mint egyesek hiszik, hiszen a normálisnak mondható átlag 2000kcal-on éltem, hanem mert a hormonok és a fogamzásgátló sem akart "együtt működni" a testemmel. Szóval kitartás, menni fog, ha igazán akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!