Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak kollégiumban?

Hogyan fogyjak kollégiumban?

Figyelt kérdés
Fél éve derült ki, hogy IR-em van. Szeretnék fogyni legalább 20 kilót de koleszosként muszáj megennem amit adnak mert főzni nem tudok itt magamnak. Tegnap óta a normál adagomnak a felét eszem és vacsira natúr joghurt,kefir stb gondoltam. Tegnap reggelire ettem egy fél szelet teljes kiőrlésű májkrémes kenyeret paprikval ebédre töklevest főtt krumplival és kb 2db husit a sertéspörköltből vacsira 2db narancsot naturjoghurttal. Ma 1 szelet vajas kalácsot reggelire ebédre pedig borsófőzeléket vacsira a tegnapit tervezem. 3l vizet is iszok naponta. Tudom hogy mondható sz.rnak is amit eszek de ez van..így tudnék fogyni ha tornázom mellette? 17/L 167/88kg
2016. febr. 23. 17:12
 1/1 anonim ***** válasza:

edd a kolis kaját+ fogyassz sok zöldséget gyümölcsöt. (édességek,nasik helyett)

ezenfelül mozogj minden 2. vagy 3. nap. de akkor rendesen, ne csak lightos torna, hanem rendesen izzadj meg, fáradj ki. hogy milyen mozgás formát választasz, az rajtad áll. persze ne fegyencedzéssel kezdj:D de tudatosan építsd be a sportot a mindennapjaid részeként. megéri!

2016. febr. 23. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!