Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés
A szüleim szerint nem vagyok duci, se vékony.Szerintük pont jó vagyok.Én szeretnék leadni 2-3 kg-ot, de nem tudom hogyan csináljam úgy, hogy ne tűnjön fel nekik. Persze ezt úgy értem, hogy nem számít az hogy látják hogy fogytam, de azt ne hogy éppen hogyan csinálom érem el ezt, mert a fogyókúrát egyáltalán nem támogatják, inkább azt mondják hogy kevesebbet egyek, de így sem eszek sokat. Reggelire egy tojásból álló rántottát eszek, csak néha szoktam tízóraizni, ebédelni normálisan,uzsonnázni és vacsorázni egyáltalán nem szoktam. Mostanában rengeteget tanultam mert most felvételiztem de már megbeszéltem a barátnőimmel, hogy amikor véget ér a tanév elmegyünk úszni. Szerintetek hogyan intézzem hogy ne vegyék észre a szüleim azt hogy fogyókúrázok? 14L/169cm/61kg

2016. márc. 18. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez mar mar igyis az napi 2x eszel en napi 6x ezt vesd ossze tobbszor kene egyel legalabb 3-4 etkezes egy nap
2016. márc. 18. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is napi kétszer eszem, de egy alkalommal jópár tojást és egy csomó egyebet... Koplalás mellett ennyi vagy?! Ez nagyon nem OK, elvileg nem is szabad ennyire lelassulnia egy ember anyagcseréjének még koplalás mellett sem, de egyeseknél mintha ez történne. Első körben többet ennék és többet mozognék, hátha rendbejövök, a súlyom érdekelne a legkevésbé, inkább az egészségem miatt aggódnék.
2016. márc. 18. 23:35
 3/4 Szabi.L ***** válasza:

Először is egyél többet, mert a mostani az nemhogy fogyókúrának számít, hanem egyenesen koplalásnak. Aztán, ha rendbe tetted az étrended és rendbe jött az anyagcseréd is, és végre nem leszel tápanyaghiányos állapotban, akkor be fog indulni a fogyás.

ezt nézd át: [link]

2016. márc. 19. 08:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem koplalok,csak egyszerűen nem vagyok éhes. Egyébként vacsorázni már vagy 3 éve nem szoktam. Egy éve nem ettem húst, de mivel nagyon legyengültem ezért a szüleimmel megbeszéltem hogy akkor eszek heti 2x-3x. Ha tízóraizok azt azért teszem mert a szüleim idegbajt kapnának ha megtudnák hogy nem szoktam. (Múltkor rájöttek és kaptam kb 1 órás hegyi beszédet hogy ennem kell. Tudom hogy igazuk van de nem vagyok éhes és néha el is felejtek enni. )
2016. márc. 19. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!