Mar 1 honapja edzek es dietazok, de csak erosodik . Mit tegyek ellene? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Kitoreseket ,guggolasokat es combhajlito gepet hasznalok ezek vannak ugye labra es egyszeruen nem vekonyodik hanem izmosodol ,milyen gyakorlatokat csinaljak ami vekonyitjak a labamat?2016. márc. 20. 13:58
1/6 anonim válasza:
Mert baj az ha izmos formas combod lesz? Es vegre lesz egy lany aki kilog a fogpiszkalolabuak kozul amugy nincs olyan gyakorlat ami a labat vekonyitana
2/6 anonim válasza:
Tök jó genetikád lehet, ha 1 hónap alatt, kalóriaminuszban, kitörésektől láthatóan izmosodott a lábad... XD egyèbként helyileg nem tudsz zsírt égetni...
3/6 A kérdező kommentje:
De en izmosam szeretnek vekony lenni mint pl kiss virag vagy beres alexandra tehat nekik szep labuk van nekem amugy is izmos viszont nagy
2016. márc. 20. 15:01
4/6 A kérdező kommentje:
Jolvan ugy akartam irni hogy nem vekonyodott semmi na xd meg minta izmosodott volna xd
2016. márc. 20. 15:02
5/6 anonim válasza:
A háj az étrendtől megy le... Gyakorlattól persze, hogy izmosodik, bár egy hónap alatt nemigen lehet látni belőle semmit.
Persze mozoghatsz egy csomó aerobot vagy akár kardiót, a kalóriaégetésnek jót tesz. A teljes testes edzés is felpörgetheti az anyagcserét - már miért is edzenél csak lábra? Mindenre kell.
6/6 A kérdező kommentje:
Szoktam masra is de a labra nagyobb hangsulyt fektetek:)
2016. márc. 20. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!