Ha diétázok, ehetem a következőket?
Zsemle
Gépsonka
Párizsi
Vaj(lightos)
Virsli
Zacskós leves
Főtt tojás
Piritós
Hát ezek közül nekem a főtt tojás tetszik :D
Zsemlét is ehetsz,bár feltételezem a fehérlisztesre gondoltál... válts teljes kiőrlésű kenyérre/zsemlére, gépsonka elmegy, a margarin nem a legjobb, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá, vékonyan megkenheted vele a kenyeret, a párizsit,zacskós levest pedig mellőzd.
Mellesleg a pirítós semmivel nem másabb, mintha pirítás nélkül ennéd :D A szénhidrát ugyanúgy benne marad,csak a kenyérben lévő víz távozik el. :D
Én erre annyit mondanék, hogy ha összeírnád makrotápanyagok szerint az igényedet, akkor úgyis meglátnád melyek azok az ételek, amiket egyszerűen nem éri meg megenni a rossz arányok miatt. Pl. túl sok telített zsír bevitel kis fehérjebevitelért. Én azt ajánlom készíts étrendet és mozogj rendszeresen lehetőségeidhez mérten. Tudom ajánlani a Sárga kapszula c. könyvet.
Sok sikert!
Zacskós levesben sokféle műcucc van, pl. ízfokozó is, ami étvágynövelő.
Light termékek meg ugyan 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaznak, de ízjavítás céljából rendesen adnak hozzá CH-t.
Virsli és parizer pedig legtöbb esetben ipari hulladék, jól meg kell nézni, a minőségibb változatok ritkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!