Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha diétázok, ehetem a következ...

Ha diétázok, ehetem a következőket?

Figyelt kérdés

Zsemle

Gépsonka

Párizsi

Vaj(lightos)

Virsli

Zacskós leves

Főtt tojás

Piritós

2015. aug. 6. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ezek közül nekem a főtt tojás tetszik :D

Zsemlét is ehetsz,bár feltételezem a fehérlisztesre gondoltál... válts teljes kiőrlésű kenyérre/zsemlére, gépsonka elmegy, a margarin nem a legjobb, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá, vékonyan megkenheted vele a kenyeret, a párizsit,zacskós levest pedig mellőzd.

Mellesleg a pirítós semmivel nem másabb, mintha pirítás nélkül ennéd :D A szénhidrát ugyanúgy benne marad,csak a kenyérben lévő víz távozik el. :D

2015. aug. 6. 23:46
 2/3 anonim válasza:

Én erre annyit mondanék, hogy ha összeírnád makrotápanyagok szerint az igényedet, akkor úgyis meglátnád melyek azok az ételek, amiket egyszerűen nem éri meg megenni a rossz arányok miatt. Pl. túl sok telített zsír bevitel kis fehérjebevitelért. Én azt ajánlom készíts étrendet és mozogj rendszeresen lehetőségeidhez mérten. Tudom ajánlani a Sárga kapszula c. könyvet.

Sok sikert!

2015. aug. 7. 00:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Zacskós levesben sokféle műcucc van, pl. ízfokozó is, ami étvágynövelő.

Light termékek meg ugyan 30%-kal kevesebb zsírt tartalmaznak, de ízjavítás céljából rendesen adnak hozzá CH-t.

Virsli és parizer pedig legtöbb esetben ipari hulladék, jól meg kell nézni, a minőségibb változatok ritkák.

2015. aug. 7. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!