Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem diétázok. Mitől fogyok?

Nem diétázok. Mitől fogyok?

Figyelt kérdés
131 kiló voltam karácsony előtt. Elkezdtem tornázni és szép lassan ment is lefelé a súlyom de beteg lettem és abbahagytam addig a tornát. Amikor megmértem magam csodálkozva láttam, hogy tovább fogytam.Azóta abbahagytam a tornát és folyamatosan tovább fogyok mégis.Most 117.5 kg vagyok. Az étkezésemen nem változtattam, ugyanannyit mozgok mint előtte. Attól tartok, hogy valamilyen betegség okozza de nincs semmilyen panaszom. Vélemények?
2015. ápr. 11. 00:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy a rövidke életmód váltás felgyorsította az anyagcseréd. Velem is történt ilyen, habár nekem inkább beállította normálisra. Most megálltam egy súlynál és már csak diétával/sporttal tudom lejjebb küzdeni a kilókat. Ha aggódsz, szerintem nyugodtan keress fel egy orvost!
2015. ápr. 11. 04:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni mit értesz torna alatt, mert a réka torna meg a katus tippek nem mindig elégséges.

A diéta pedig erősen ajánlott lenne sok okból. Persze nem ilyen női magazinos kalóriaszámolgatás, hanem normális.

2015. ápr. 11. 07:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Betegség inkább az volt, hogy feljöttél 131 kilóig.

Nos, bízhatsz benne, hogy nem betegség miatt fogysz, ha ez lassú ütemű és nincs egyéb tüneted. Én azt mondom, történnek időnként jó dolgok is, a hormonrendszered erőre kaphat, a tested elkezdheti felhasználni a fölös zsírtartalékokat, csak ugye ritka hogy erőfeszítés nélkül valami előnyös dolog történik, de elvi szinten ilyen is lehet :)

2015. ápr. 11. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehetsz diabéteszes is. 131kg mekkora magassághoz és izomzathoz társult?
2015. ápr. 11. 13:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ez folytatódik akkor menj el dokihoz, pajzsmirigybetegségre is utalhat.
2015. ápr. 11. 13:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy mi volt a rejtélyes fogyás mögött. Cukorbeteg lettem :(
2015. szept. 26. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, kérdező. :(

Most már tényleg figyelj oda az egészségedre!

2015. szept. 26. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenki meghal, hogy elotte meg cukorbeteg is lesz-e vagy rakos az reszletkerdes. De egy csomo ember tertekeli a testi eletet es fel a betegsegektol, halaltol. Megsem tesznek semmit a.betegsegek ellen, elsore elhiszik az orvosok es gyogyszereszekhazugsagait.. Watafak van az emberekkel? :)

Nennyire rossz a cukorbetegseged? Sokszor kigyogyithato meg az elejen a kettes, az egyrs meg nem is mindig egyes tipusu. Ppersze ha kezelesbe veszik az lesz, nyilvan

2015. szept. 27. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!