Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az hogy lehet, hogy diétázok...

Az hogy lehet, hogy diétázok és izomfejlesztő mozgást végzek még sem fogyok?

Figyelt kérdés

169 centi vagyok és 85 kiló... tudom soknak hangzik kinézetre nem durva :D 3 hónapja diétázom és edzem elég sokat.... kilóba mikor lesz már eredmény?

Köszönöm :)

2014. okt. 26. 15:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert rosszul csinálod.
2014. okt. 26. 16:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Centiben sincs? Az izomfejlesztő tornák simán okozhatnak testsúlynövekedést is, hisz a plusz izomnak is van súlya.
2014. okt. 26. 16:40
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem csinálom rosszul, nem mértem magamat előtte :( hát látszik, hogy feszesebb mindenem meg formásabb, meg lóg rajtam minden....
2014. okt. 26. 16:51
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Szívem, akkor meg is válaszoltál mindent! Vesztettél ugyan zsírt, de izmot is szedtél fel, így kompenzálódott a kettő súlyügyileg. Ennyi, nem kell rajta filózni.
2014. okt. 26. 17:19
 5/19 A kérdező kommentje:
De 3 hónap alatt 0 minusz kiló nem durva?
2014. okt. 26. 17:55
 6/19 anonim ***** válasza:
De durva. bizonyára nem jó a diétád
2014. okt. 26. 18:16
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne a kilót nézd, ha izmosítasz, értelmezd, amit korábban írtam!
2014. okt. 26. 18:19
 8/19 A kérdező kommentje:

Egy napi mintám mit eszek:

Reggeli: Tk zsömle, fött tojás, paradicsom

Tízórai: Natúr joghurt

Ebéd: Saláta mix, hal

Vacsi: egy banán, egy marék mandula, kefír

Ez így nem jó?

2014. okt. 26. 18:32
 9/19 A kérdező kommentje:
Ment a hasznos, Köszönöm :) Értelmeztem :)
2014. okt. 26. 18:33
 10/19 anonim ***** válasza:

eredmény akkor lesz ha összeraksz magadnak egy normális étrendet és egy kemény edzéstervet, de nem tinci-tánci más félórás hülyeségeket barbi súlyokkal nagy ismétlésszámmal.

na ettől a kajától nem fogsz izmosodni az is biztos. banán estére.? te hízni akarsz.? :D bár létezik egy olyan hogy kezdők szerencséje amikor egy nagyon picit tudnak izmosodni és mellette egy kevés zsírt veszteni. De ez nem tart sokáig. Aztán életbe lép a törvény: Nincs izom építés zsírvesztés mellett főleg nem kalória deficitben. Az étrendedet nézve nálad nem áll fenn az izomépítés veszélye csak az izom leépülés veszélye kevés zsírvesztés mellett.

Szóval ha nem akarsz egy helyben toporogni a súlyoddal akkor keress rá erre "szálkásító étrend" majd 3 napig szálkásító étrend amivel természetesen kalória mínuszban vagy majd 1 nap feltöltés amikor megemeled a CH bevitelt és így tovább, ezzel és a súlyzós edzéssel lecsökkented az anyagcsere belassulás esélyét amivel sok túlsúlyos fogyókúrázó küszködik egy életen át. Edzésnek meg konditerem heti 3 nap, teljes testet átmozgató súlyzós edzés és heti 2-3 aerob. Ezekkel tudod a leghatékonyabban csökkenteni a testzsír %-od a legtöbb izom megtartás mellett. Elmarad a narancsbőr meg a löttyedt test szindróma is. Az eredmény egy szép feszes test és megtudod csinálni ha jó csinálod.

Bocs a nyers hangnemért :)

2014. okt. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!