Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az hogy lehet, hogy diétázok...

Az hogy lehet, hogy diétázok és izomfejlesztő mozgást végzek még sem fogyok?

Figyelt kérdés

169 centi vagyok és 85 kiló... tudom soknak hangzik kinézetre nem durva :D 3 hónapja diétázom és edzem elég sokat.... kilóba mikor lesz már eredmény?

Köszönöm :)

2014. okt. 26. 15:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Konditerembe járok nem zumbázni ha erre célzol, heti 4szer minimum egy órát. És miután este edzem... mert, hogy nappal dolgozom így valamivel jól kéne lakni, én meg sajnos húst nem ehetek :( állati sav allergia.... és a kitartásomat ne firtasd verseny tornász voltam, lesérültem.... így alakult ki ez a súly :(
2014. okt. 26. 19:34
 12/19 anonim ***** válasza:

:) nem céloztam semmire. Ha nem indul meg a fogyás annak oka van, nem jó étrend, nem jó az edzésterved vagy nem elég intenzíven edzel megint vagy :) nem pihensz eleget. Újabb vagy :D Valami lelki okod van vagy ennek az összesnek a keveréke. Rendben, nem ehetsz húst. tejsavó fehérje turmixot azt lehet hogy ehetsz pl. Sajnálom hogy így alakult ez a sérülés, most már csak ezért is írtam le az újabb véleményem.

A jó diéta a kemény edzés és a pihenés plusz a kitartás ami benned megvan. Annak meglesz az eredménye.

A legjobbakat.! :)

2014. okt. 26. 19:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Pihenni nem szeretek :( Mit egyek?
2014. okt. 26. 19:53
 14/19 anonim ***** válasza:

tojás-zöldség, hal-zöldség, túró-zöldség, tejsavó fehérje edzés után, túró este. Teljes kiőrlésű, kenyér, tészta, barna rizs, reggel multivitamin, este túró, napi 2-3 evőkanál lenmagolaj (1 reggel 1 este), 5-6 étkezés.

napi 120g fehérje, 180g CH, zöldség mindenhez. Gyümölcs max 1 zöldalma. Aludj amennyit tudsz, regenerálódik a szervezet. Nagyvonalakban.

2014. okt. 26. 20:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Megfogadom a tanácsaid :) A banánt meg odaadom valakinek :( :D
2014. okt. 26. 20:18
 16/19 anonim ***** válasza:
A maximális legjobbakat, sok sikert és egy fantasztikus alakot kívánok :)
2014. okt. 26. 20:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Viszont kívánom :) Köszönöm szépen még egyszer :)
2014. okt. 26. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk, én azt furcsállom, hogy versenytornász voltál állítólag, s ennyire nem értesz hozzá...
2014. okt. 31. 23:51
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem fogok neked magyarázkodni, azóta 74 kiló vagyok és abszolút látványosan izmosodom is.
2014. dec. 15. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!