Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem diétázok, hanem napi...

Ha nem diétázok, hanem napi fél órát mozgok (futás, lépcsőzés, gyors séta) fogyok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Diéta nélkül nincs fogyás. Mikor értik már meg az emberek, hogyha szart esznek, akkor szarul fognak kinézni?
2014. jún. 16. 19:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy bárki is enne "szart"...(Én levest,gyümölcsöt,zöldséget és tejtermekeket szoktam..na meg ritkán becsuszik egy kis csirke hus)-ugyhogy ez az egész nem szar...
2014. jún. 16. 19:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Szar: cukros üdítők, kenyér, csoki, cukorkák, sütemények, kifli, száraztészta, alkohol, fagylalt, kristály/por cukor, bolti gyümölcslevek, műzliszeletek, dobozos műzli, tej. Ez mind mind szar, emésztésre, testre káros anyag. És nagyon nagyon sokan esznek ilyen szarokat :-) És azt gondolják, hogy pl. a műzliszelet jó, vagy a bolti gyümölcslé :)
2014. jún. 16. 19:56
 4/14 A kérdező kommentje:
teljes kiörlésü kenyeret fogyasztok és nagyon-nagyon ritkán fagylaltot meg csokit és üditőt...
2014. jún. 16. 20:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha annyit eszel mint most és napi 12 óra iszonyat kemény fizikai melót csinálsz, lefogsz fogyni mert 3x annyi kalóriát égetsz el, folyamatosan égetsz. Valahonnan a szervezet elfogja venni hogy életben maradjon.

Amúgy pedig a kajáláson múlik 60%-ban a fogyás. Tervezd meg a kajálásod ez az első. Átlagos életmódban, amikor jó a diéta, mozgás nélkül is fogysz. Ha rossz a diéta mozgással sem fogysz.

2014. jún. 16. 20:10
 6/14 anonim ***** válasza:

azért arra kíváncsi lennék, hogy az első válaszoló tényleg SOHA nem eszik-e ilyeneket...:D

ugyanis NINCS olyan ember, aki sosem eszik egyikből sem. csak akkor, ha mindenre allergiás.

2014. jún. 16. 20:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Kb. 2-3 hetente eszem ilyeneket. Egészségesen élek, konditerembe járok. Kicsattanok az egészségtől. Ezelőtt 10 évvel egy elhízott, beteges, gyenge szar voltam aki ilyeneket zabált csak a hét 6 napján. Teljesen jól lehet variálni az egészséges ételeket, változatosak, ugyanúgy mint egy szar kajálás. A teljes kiörlésű dolgok pedig jók.
2014. jún. 16. 21:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,hogy bárki is enne "szart"...(Én levest,gyümölcsöt,zöldséget és tejtermekeket szoktam..na meg ritkán becsuszik egy kis csirke hus)-ugyhogy ez az egész nem szar...

Ha nem szar, akkor nem lennel tulsulyos es nem akarnal fogyni.

2014. jún. 16. 21:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is van aki eszik olyan dolgokat mit nem szabadna...na meg egyesek nagyon elvannak a szar témájukkal :))
2014. jún. 16. 21:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát végül is, ha nem akarsz diétázni és nem fogadod meg a válaszolók tanácsát... Akkor maradj hájas undorító disznó, szerintem senki nem fog könyörögni :D nekem is mindegy mit csinálsz. Leírtam a válaszom a kérdésre, de te csak keményfickóskodj tovább ;)
2014. jún. 17. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!