Ha nem diétázok, hanem napi fél órát mozgok (futás,
lépcsőzés, gyors séta) fogyok?
Nem. Diéta nélkül nincs fogyás. Mikor értik már meg az emberek, hogyha szart esznek, akkor szarul fognak kinézni?
2014. jún. 16. 19:47
2/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy bárki is enne "szart"...(Én levest,gyümölcsöt,zöldséget és tejtermekeket szoktam..na meg ritkán becsuszik egy kis csirke hus)-ugyhogy ez az egész nem szar...
Szar: cukros üdítők, kenyér, csoki, cukorkák, sütemények, kifli, száraztészta, alkohol, fagylalt, kristály/por cukor, bolti gyümölcslevek, műzliszeletek, dobozos műzli, tej. Ez mind mind szar, emésztésre, testre káros anyag. És nagyon nagyon sokan esznek ilyen szarokat :-) És azt gondolják, hogy pl. a műzliszelet jó, vagy a bolti gyümölcslé :)
2014. jún. 16. 19:56
4/14 A kérdező kommentje:
teljes kiörlésü kenyeret fogyasztok és nagyon-nagyon ritkán fagylaltot meg csokit és üditőt...
Ha annyit eszel mint most és napi 12 óra iszonyat kemény fizikai melót csinálsz, lefogsz fogyni mert 3x annyi kalóriát égetsz el, folyamatosan égetsz. Valahonnan a szervezet elfogja venni hogy életben maradjon.
Amúgy pedig a kajáláson múlik 60%-ban a fogyás. Tervezd meg a kajálásod ez az első. Átlagos életmódban, amikor jó a diéta, mozgás nélkül is fogysz. Ha rossz a diéta mozgással sem fogysz.
2014. jún. 16. 20:10
azért arra kíváncsi lennék, hogy az első válaszoló tényleg SOHA nem eszik-e ilyeneket...:D
ugyanis NINCS olyan ember, aki sosem eszik egyikből sem. csak akkor, ha mindenre allergiás.
2014. jún. 16. 20:56
Első vagyok. Kb. 2-3 hetente eszem ilyeneket. Egészségesen élek, konditerembe járok. Kicsattanok az egészségtől. Ezelőtt 10 évvel egy elhízott, beteges, gyenge szar voltam aki ilyeneket zabált csak a hét 6 napján. Teljesen jól lehet variálni az egészséges ételeket, változatosak, ugyanúgy mint egy szar kajálás. A teljes kiörlésű dolgok pedig jók.
2014. jún. 16. 21:01
Nem hiszem,hogy bárki is enne "szart"...(Én levest,gyümölcsöt,zöldséget és tejtermekeket szoktam..na meg ritkán becsuszik egy kis csirke hus)-ugyhogy ez az egész nem szar...
Ha nem szar, akkor nem lennel tulsulyos es nem akarnal fogyni.
2014. jún. 16. 21:17
9/14 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is van aki eszik olyan dolgokat mit nem szabadna...na meg egyesek nagyon elvannak a szar témájukkal :))
Hát végül is, ha nem akarsz diétázni és nem fogadod meg a válaszolók tanácsát... Akkor maradj hájas undorító disznó, szerintem senki nem fog könyörögni :D nekem is mindegy mit csinálsz. Leírtam a válaszom a kérdésre, de te csak keményfickóskodj tovább ;)
2014. jún. 17. 06:10
Kapcsolódó kérdések: